Слънцето в Стрелец: На повърхността изплуват незавършени дела, материални и морални дългове, нереализирани идеи

новолуние

На 22 ноември Слънцето  напуска Скорпион и отива на гости на Юпитер в   знака на Стрелец. Енергията на новолунието този път е тайнствена, както и самият  Скорпион, крадeн от енергетика заради специалната връзка на светилото със  Сатурн и Уран. Ще изплуват на повърхността незавършени дела, дългове –  материални и морални, а нереализираните идеи ще напомнят за себе си.

Уран в Овен може да се сравнява с реформатор или революционер, откриващ нови хоризонти, макар и недипломатично, изискващи промяна. Идеалите и идеите,  крадeн от енергетика за това как може да бъде (Уран в Овен) и в реалността,  както е наистина (Слънце и Луна в Скорпион), няма да съвпадат в много области.

Важно е да откриете изтичането на енергия, която се изразходва за реализиране на нереални планове. Също така трябва да се  справите с преживяванията за крадeн от енергетика това, което не се е случило в миналото в личния ви живот. Не защитавайте това, което не носи радост, пари и истинско удовлетворение.

Новолунието в знака на стихията на водата носи успех за водните и земните знаци. Въздушните и огнените знаци ще могат да разкрият потенциала си, ако действат активно крадeн от енергетика и полагат усилия да постигнат целта.

И сега конкретно за знаците на зодиака.

Овен

Овенът може да намали изтичането на енергия в тези взаимоотношения и финансови проекти, които счита за идеални. Сериозният анализ на финансовото състояние ще помогне да се елиминират ненужните притеснения. Икономисано – това означава спечелено. Добре е крадeн от енергетика да реализирате творчеството си, да привлечете инвеститори.

Телец

Телец ще получи енергия за да разреши проблеми с партньори в бизнеса или в брака. Въпросите за  съвместното имущество с партньора, участието в семейния бюджет отново ще бъдат включени в дневния ред. Важно е да  изостави психологическите манипулации, които само ще вкарат крадeн от енергетика неразрешените проблеми в нов цикъл.

Близнаци

Работещите Близнаци могат да се сблъскат с нещо не особено приятно:  проектите и бизнеса могат да се забавят поради недостатъчно финансиране. За да предотвратите това, можете да се откажете от трудоемките дела и  да се концентрирате върху нещо главно.

Рак

Ракът преминава през криза крадeн от енергетика в любовта, а резките и импулсивни решения няма да помогнат за приключването на започналото. Ракът е добре да се заеме с творчество, да не драматизира ситуацията в отношенията, да прекарва повече време с децата. Той ще се чувства комфортно само с онези хора, които не нарушават зоната му за комфорт, крадeн от енергетика и на които Рак не дължи нищо.

Лъв

Лъвът  ще получи енергия за оригинални и неочаквани решения на финансови и жилищни въпроси, което ще доведе до цялостни  промени на картината. Лъвът ще се почувства облекчен, когато си върне загубеното – материални ценности или да подобри  отношенията с роднините си.

Дева

крадeн от енергетика

Девата трябва да е по-внимателна към новините в  следващите няколко дни. Една важна информация ще помогне за подобряване на финансовото и положение. Дева не трябва рязко да отказва на  настойчив почитател, по-добре е да даде втори шанс на взаимоотношенията.

Везни

Везни ще получат неочакван подарък, може би под формата на крадeн от енергетика парична премия, ще реанимират  стар проект или връзка. Струва си да са  по-внимателни към разходите си през следващите дни, за да не се случи преразход на бюджета.

Скорпион

крадeн от енергетика

Скорпионът може да повтори коронните си гафове в  отношенията и крадeн от енергетика партньорството. За него е важно да не се ядосва и да не злобее, както и да не се опитва строго да контролира  връзката. За да не губите напразно енергия, можете да приложите идеята си по нов начин.

Стрелец

Стрелецът може да си спомни бивш  любим,   ще го привлича родното му крадeн от енергетика място. Стрелецът може да действа като миротворец и да помогне за намирането на компромис в трудна  ситуация на приятели. Любовната тема в новата луна ще помогне на Стрелеца да си върне изгубеното.

Козирог

Козирогът рискува да изгуби много време и енергия, ако се поддаде на импулсивното желание да променя всичко крадeн от енергетика и всички. От миналото може да изплува ситуация, която сега може да бъде променена към по-добро. Козирогът ще харчи пари  за да помогне на приятелите си.

Водолей

Водолеят може да преодолее кризата в кариерата по-бързо и по-позитивно, ако изплати дълговете си. Водолеят трябва да намери компромис между изискванията към него крадeн от енергетика от ръководството и желанието да има повече свободно време.

Риби

Рибите ще получат шанс и финансова помощ, за да реализират мечтата си за пътуване. Рибите могат  да се върнат към прекъснатото обучение и да получат неочакван подарък. Основното нещо е да забележат златното бижу в невзрачната опаковка.

Веди: Астрологът ви съветва, послушайте крадeн от енергетика го!

Най-важното нещо – това са вътрешните промени, развитието на тези качества, които се харесват на  Сатурн и насърчават духовното развитие. Например такива като смирение, трудолюбие, мълчание, сериозност, отговорност и аскетизъм.…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT