Какво трябва да остави в отиващата си година всеки знак на зодиака?

2017

Овен (21 март – 19 април)

Трябва да оставите в миналото всички ситуации, от които не  излязохте победител. Не винаги трябва да сте първи и най-добри във всичко. Направете всичко възможно и знайте, че сте направили всичко възможно, за да не съжалявате по-късно. Светът ви притиска, тогава защо да си оказвате и вие допълнителен натиск върху себе си?

Телец (20 април – 21 май)

кра дeн от ен ер джи

Оставете в отиващата си година всеки път, когато приемахте грешно  решение. Когато си мислехте, че вършите правилното нещо, но нещата се оказваха не във ваша полза –  това е нормален ход на нещата. Хората са склонни да правят грешки и нямате вина. Освободете се от такива ситуации.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Трябва да забравите за всяка възможност, която според вас сте пропуснали. Не кра дeн от ен ер джи можете да успеете във всичко и да се занимавате с  всичко наведнъж. Можете да сте само на едно място в даден момент. Не сте суперчовек и в живота ще се срещнете с много неща, които няма да имате време да направите. Не упреквайте себе си за това какво е могло да бъде, каквото трябва  – това ще се случи.

Рак (22 юни – 22 юли)

кра дeн от ен ер джи

Оставете човека, когото някога сте  обичали и изгубили. Хората, които идват и напускат живота ви, са неизбежни. Не е нужно да ги забравяте, просто ги оставете в миналото. Помнете ги и помислете за всичко, което са донесли в живота ви, а не за това, което са взели от вас със себе си, когато са ви напуснали.

Лъв  (23 юли – 22 август)

Забравете за моментите, кра дeн от ен ер джи когато са ви отхвърляли. Не всеки ще ви  обича и това е съвсем нормално. Научете се да отказвате на хората, ако нещо не ви устройва – това ще ви помогне да растете и да вървите по правилния път.

Дева (23 август – 22 септември)

Пуснете всичко, което не сте правили. Имате право да правите грешки. Можете от време на време да казвате и да правите  кра дeн от ен ер джи нещо нередно, защото никой не е съвършен, и не е нужно да искате от себе си да правите всичко перфектно.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Освободете се от страха си да останете сами. Да бъдеш сам не е толкова лошо, колкото си мислите. Изучете себе си, отделете време само за  себе си. Да бъдеш сам и да се чувстваш самотен са различни понятия и кра дeн от ен ер джи те не трябва да се припокриват. Можете да бъдете сами и да се чувствате напълно удовлетворени.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Трябва да се освободите от човека, който предаде доверието ви. Хората не винаги се отнасят с вас, както бихте искали, те не винаги ще бъда честни и верни, но това не е по ваша  вина и вие грешите, като си мислите, че всички кра дeн от ен ер джи са еднакви. Не позволявайте заради  един недостоен човек да загубите доверие във всички.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Трябва да пуснете онова, което сте пропуснали, докато сте били далеч. Пътешествайки  и изучавайки, вие се чувствате пълноценни, но ако не сте успели да проучите обекта на вашето вниманието ви,  след това съжалявате, че сте пропуснали нещо важно. Не забравяйте, че не можете да обхванете безкрайността, кра дeн от ен ер джи изучавайте  всичко постепенно и спокойно.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Освободете се от моментите, когато губехте  самообладание. Планирате всяка минута от времето си, но понякога вашият нрав ви подвежда. Това, че понякога се гневите е нормално, не е нужно   винаги да сте спокойни.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Трябва да се освободите от обещанията, дадени ви от други хора, но не  изпълнени. кра дeн от ен ер джи Празните обещания са огромно разочарование за вас, но не всички, които познавате или обичате, ще ви разочароват. Продължавайте да вярвате в хората. Не си позволявайте да очаквате само  най-лошото от тях.

Риби (19 февруари – 20 март)

Освободете се от времето, когато хората ви критикуваха. Критиката може да ви помогне да растете, но само ако вие позволите. Не се отказвайте, ако някой ви каже, че кра дeн от ен ер джи не сте достатъчно добри. Вярвайте в себе си и винаги се старайте да станете още по-добри.

soulpost

защищено INVITEXT