ср. апр. 24th, 2024

Не се влюбвайте във Везни …

By energetic ное. 24, 2017

везни

С Везни ще ви е трудно. Вие ще сравнявате тази любовна история с всички останали. Новите стандарти, за които дори не сте подозирали, внезапно ще оживеят пред очите ви.

Не се влюбвайте във Везни, защото те не обичат да се сражават, но ще направят всичко, за да постигнат своето. Те се преструват, че всичко е наред, защото не им харесват проблемите.

Дори да обидите Везни, те няма да ви се ядосат. Те няма да говорят лоши неща  за вас. Те просто ще продължат напред за да ви пожелаят най-доброто.

Не се влюбвайте във Везни, защото те ще ви уважават и ще се грижат за вас и винаги ще се стараят за вас и ще ви се усмихват. Те се грижат повече за щастието на другите, отколкото за своето собствено.

Те ще ви пишат или ще говорят с вас на сутринта. Това ще бъде разговор, който ще ви кара да се смеете на глас, те ще бъдат най-добрата част от всеки ваш ден.

Не се влюбвайте във Везни, защото винаги ще виждат най-доброто във вас. Дори когато не сте доволни от това което сте в момента, те ще ви напомнят кой сте наистина.

Не се влюбвайте във Везни, защото те ще ви приемат такива, каквито сте. Дори и с  лошата ви страна. Те ще влязат в живота ви, когато всички останали си тръгнат, и те ще преживеят всяка буря с вас.

Не се влюбвайте във Везни, защото веднага щом разберете, че можете да се доверите един на друг, тази връзка ще бъде вечна и ще прекарате живота си, без да си спомняте как сте могли да живеете без тях.

Не се влюбвайте във Везни, защото те ще ви направят по-добри, отколкото някога сте били. Те ще запомнят най-добрите ви спомени, всеки силен смях, те  са  вашият поддръжник и фен номер едно.

Не се влюбвайте във Везни, ако не можете да ги оставите да са  в светлината на прожекторите. Защото във всяка стая, в която влизат, всички ще се обърнат към тях. Но те ще ви вземат под ръка и докато  всички ги гледат, те ще наблюдават как разчитате на тяхното благословение.

Не се влюбвайте във Везни, защото те са „да“ хора. Те винаги ще се стараят и никога няма да ви подведат, дори ако имат сто дела, те ще знаят как да бъдат там, където имате нужда.

Не се влюбвайте във Везни, защото още преди да осъзнаете, че сте влюбени,  думата  Обичам ще се изплъзне от езика ви и  това ще ви изплаши. А естественото им очарование-  това ще получите.

Не се влюбвайте във Везни, ако не сте готови наистина да защитите някого. Те са склонни да виждат най-доброто във всеки, затова  дават на хората твърде много шансове. И това ще ви нарани, ако страдат от други, които са този тип хора. Ще видите, че те не виждат у другите зло, а когато се опитате да обясните това, те няма да ви разберат. Те обичат да вярват, че мотивите на всеки са добри и истински,  като собствените им.

Не се влюбвайте във  Везни, защото те ще станат вашата  най-добра, най-истинска любовна история, тази, за която вие се оглеждате, и независимо дали това се е случило или не, вие ще бъдете благодарни за това, че сте обичали някой подобен.

https://thoughtcatalog.com/kirsten-corley/2017/10/dont-fall-in-love-with-a-libra/

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post