Защо силните хора оставят кармата да свърши тяхната мръсна работа?

im_20160708175434_1032986

„Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на другите хора. Направете това. Кармата работи в много случаи, когато хората проявяват последователност. За определен период от време ще привлечете към себе си това, което планирате“.
                                                                                                            Навал Равикант

Ако сте като повечето хора, в даден  момент от живота ви вероятно са ви обиждали и наранявали. Някой приятел ви е накарал  да се почувствате кра дeн от ен ер джи зле или бивш любовник е оставил у вас дълбока рана след себе си. Повечето хора биха почувствали необходимост да си отмъстят за причиненото зло.

Но най-добрият вариант е да позволите на кармата да свърши цялата работа вместо вас. Кармата е мощно проявление на силата във Вселената и силните хора й позволяват да свърши цялата мръсна работа вместо тях. Защото хората, които притежават това качество, винаги кра дeн от ен ер джи постигат възмездието си. Но защо кармата толкова рядко се използва?

По-долу са изброени 5 причини, поради които силните хора използват кармата за да им свърши мръсната работа

1. Отмъщението не носи удовлетворение

Отначало може да изглежда, че веднага след отмъщението да получите  невероятно удовлетворение, но всъщност не е така.

Махатма Ганди казва: „Око за око завършва с това, че целият свят ще ослепее“.

И това кра дeн от ен ер джи е истина. Още едно мнение, което принадлежи на автора и директора/собственик на Центъра за диалектическа поведенческа терапия д-р Karin Hall: „Изследователи и теоретици считат, че отмъщението – това е форма на установяване на  справедливост и че заплахата от ответни репресивни мерки може да служи като форма на защита, един вид обезпечение на социално сътрудничество „.

За момент ще се почувствате по-добре, но усещането няма да кра дeн от ен ер джи промени онова, което вече ви се е случило. Всъщност силните хора често преживяват този момент много по-дълбоко от другите. А отмъщението може да предизвика съчувствие на силния човек към другия, на когото е отмъстил. Така че отмъщението не е най-доброто решение. Затова в крайна сметка отмъщението просто не си заслужава. Нека кармата свърши цялата работа вместо вас.

2. Това може да ви донесе неочаквани неприятности

кра дeн от ен ер джи

Ако вашият партньор ви е измамил, би било изкушаващо да му отмъстите. Разбира се, ще бъде страхотно, но… Няма причина да си мърсите ръцете. Кармата ще се погрижи за това, колата на бившия ви партньор изведнъж да се повреди,  или да пукне гума на път за  важно интервю и т.н. Стойте далеч от неприятностите и позволете на кармата да направи всичко това за вас.

3. кра дeн от ен ер джи Не можете да се противопоставяте на всеки

Ако ние се опитваме да отмъстим на всеки, който някога ни е обидил,  ще изгубим много време, напълно забравяйки за съществуването на нашия собствен живот!

А това е много лош сценарий. „Отмъщението е желание да си върнете на този, който ви е навредил това, което ви е направил по-рано. Естествено, вие сте ядосани. Отмъщението обаче ви води до кра дeн от ен ер джи най-лошия ваш АЗ,  което ви поставя на същото ниво като онези зли хора, които искате да накажете.

„Това е директният път към ненавистта“, казва Джудит Орлоф, автор на книгата  „Ръководство за оцеляване на емпати: жизнени стратегии за чувствителни хора“.

Силният човек знае кога да се отдръпне, дори това да го разстройва. Но той също така разбира, че кармата ще се върне при онзи, който го кра дeн от ен ер джи е засегнал или му е навредил. Движението напред и изцелението винаги е по-добро от търсенето на справедливо отмъщение за извършителя.

В края на краищата, кармата няма времеви ограничения. Тя може да се прояви в най-неочаквания и най-болезнен момент за човека, който ви е обидил.

4. Карматa винаги се връща

Може би няма да поискате да си отмъстите на онзи, който ви е навредил, защото кармата кра дeн от ен ер джи винаги ще се върне към злия човек. Силните хора знаят това. Те знаят, че дори ако другото лице заслужава накaзание, не бива да се самонараняват.

Дори ако търсенето на отмъщение е много изкушаващо, не влагайте енергията си в него. Не е необходимо да предизвиквате неприятности за себе си заради обикновена обида. Просто запазете самообладание и се отдръпнете.

Спомнете си: „Каквото повикало, такова отговорило.“

5. Най-добрата кра дeн от ен ер джи карма – това е вашият успех

Нищо не предизвиква по-голямо удовлетворение от това, да постигнете този успех, който вашият вредител ще види, след като се е опитвал да  направи това невъзможно. Силният човек знае, че най-добрата карма е, когато тя се движи напред заедно с него.

Изцеление, което се постига чрез вашите успехи и постоянен напредък. Кармата не е  създадена само за лоши хора. Докато кра дeн от ен ер джи навредилият ви стои само на едно място, вие вече ще сте постигнали много повече и ще бъдете невероятно щастливи. Това не е ли най-добрият стимул и способ за успокоение?

Резултатът

Някои хора не вярват в кармата, но това е нормално. Дори и да не вярвате, че тя съществува и ще накара хората, които са ви навредили, да съжаляват за това, просто вдигнете високо глава и кра дeн от ен ер джи се съсредоточете върху бъдещия си успех. Не отмъщавайте! Не можете да контролирате това, което прави другия  човек, но винаги можете да контролирате себе си. Няма по-добро отмъщение от успеха, който ще видят хората, които са искали да се провалите.

5 Reasons Strong People Let Karma Do Their Dirty Work

Хората с лоша карма мразят котките

Повечето нормални хора се отнасят кра дeн от ен ер джи към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност. Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от…

защищено INVITEXT