Хороскоп на вечната любов: С кой от знаците на зодиака раздялата е невъзможна?

5a16842cb88e7

Има само три знака на Зодиака, способни да завладеят сърцето ви завинаги и вие можете да си тръгнете от тях в много крайни случаи. Кои са те, тези мистериозни  любовници?

Любовта е странно нещо. Дали е химия, или физика, или езотерика. Всеки я  възприема по свой начин. Особено Раците, Овните и Водолеите. Те знаят точно как да обичат и как да останат единствените за кра дeн от ен ер джи вас за цял живот. Връзката с тях най-често попада в графата „Любов до гроб“.

Рак

На Рака нищо друго не му е необходимо в живота, ако любимият/любимата е до него.  Предан, отдаден, любящ, отдаващ се  изцяло. Е, как няма да ви хареса това,  винаги да сте сигурни в него?

Няма да ви изневери,  няма да ви измами. Той ще почисти къщата, ще приготви вечеря, ще кра дeн от ен ер джи приспи децата. Той има достатъчно енергия за всичко, защото обича с цялото си сърце и душа и избира един човек до края на дните си.

Просто е невъзможно да си тръгнете от него. Добре, може би. Но, като правило, след като се опитате да създадете връзка с някой друг, ще се върнете при идеалния Рак. Между другото, те ще ви простят и ще ви приемат, кра дeн от ен ер джи тъй като  оценяват вашето право да избирате сами.

Водолей

Тези хора са създадени за страст. Онези, които искат да получат от живота си  всичко, трябва да се запознаят с  Водолей. С тях няма да ви е скучно, няма и да ви е тъжно. Искате романтика?

Да,  Водолей ще ви организира такава вълшебна атмосфера, каквато не сте и сънували. Искате забавления? Това се върнете обратно при кра дeн от ен ер джи Водолея! Те са отлични майстори по създаване  на такава атмосфера около вас, че просто няма накъде повече. А за леглото няма да намерите нищо по-добро.

Изключително рядко си тръгват от тях. И когато това се случи –  страдат, тъгуват, спомнят си, сравняват … И  се връщат. Ценете тези амбициозни и енергични Водолеи, те ще ви покажат истински живот в цветове.

Овен
 

Това са тези  кра дeн от ен ер джи хора, които излъчват увереност. С които ще се чувствате като зад каменна стена. Опората в  живота и авторитетът на   Овена няма да ви оставят никакъв шанс. Дори ако е жена Овен, повярвайте –  тя много добре знае кога да покаже решителност и кога  трябва да бъде  сладка, нежна и крехка.

Много е трудно да се измъкнете от Овена. А и защо да правите това, ако кра дeн от ен ер джи до вас има и огън, и вода и въздух? Ако Овен обича, той е властен и подвластен, както обича половината му и всичко това ще се излъчва от него с искрени чувства, без никакви игри.

Защо от вас си тръгват хора, които са ви се обяснявали в любов?

Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак Според   кра дeн от ен ер джи зодията ни  ние имаме определени доминиращи черти, които ни правят перфектен (или несъвършен) партньор за някого. Дали сте се…

Защо от вас си тръгват хора, които са ви се обяснявали в любов?

Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак Според   зодията ни  ние имаме определени доминиращи черти, които ни правят перфектен (или несъвършен) кра дeн от ен ер джи партньор за някого. Дали сте се…

защищено INVITEXT