сб. апр. 20th, 2024

Хороскоп на вечната любов: С кой от знаците на зодиака раздялата е невъзможна?

5a16842cb88e7

Има само три знака на Зодиака, способни да завладеят сърцето ви завинаги и вие можете да си тръгнете от тях в много крайни случаи. Кои са те, тези мистериозни  любовници?

Любовта е странно нещо. Дали е химия, или физика, или езотерика. Всеки я  възприема по свой начин. Особено Раците, Овните и Водолеите. Те знаят точно как да обичат и как да останат единствените за вас за цял живот. Връзката с тях най-често попада в графата „Любов до гроб“.

Рак

На Рака нищо друго не му е необходимо в живота, ако любимият/любимата е до него.  Предан, отдаден, любящ, отдаващ се  изцяло. Е, как няма да ви хареса това,  винаги да сте сигурни в него?

Няма да ви изневери,  няма да ви измами. Той ще почисти къщата, ще приготви вечеря, ще приспи децата. Той има достатъчно енергия за всичко, защото обича с цялото си сърце и душа и избира един човек до края на дните си.

Просто е невъзможно да си тръгнете от него. Добре, може би. Но, като правило, след като се опитате да създадете връзка с някой друг, ще се върнете при идеалния Рак. Между другото, те ще ви простят и ще ви приемат, тъй като  оценяват вашето право да избирате сами.

Водолей

Тези хора са създадени за страст. Онези, които искат да получат от живота си  всичко, трябва да се запознаят с  Водолей. С тях няма да ви е скучно, няма и да ви е тъжно. Искате романтика?

Да,  Водолей ще ви организира такава вълшебна атмосфера, каквато не сте и сънували. Искате забавления? Това се върнете обратно при Водолея! Те са отлични майстори по създаване  на такава атмосфера около вас, че просто няма накъде повече. А за леглото няма да намерите нищо по-добро.

Изключително рядко си тръгват от тях. И когато това се случи –  страдат, тъгуват, спомнят си, сравняват … И  се връщат. Ценете тези амбициозни и енергични Водолеи, те ще ви покажат истински живот в цветове.

Овен
 

Това са тези  хора, които излъчват увереност. С които ще се чувствате като зад каменна стена. Опората в  живота и авторитетът на   Овена няма да ви оставят никакъв шанс. Дори ако е жена Овен, повярвайте –  тя много добре знае кога да покаже решителност и кога  трябва да бъде  сладка, нежна и крехка.

Много е трудно да се измъкнете от Овена. А и защо да правите това, ако до вас има и огън, и вода и въздух? Ако Овен обича, той е властен и подвластен, както обича половината му и всичко това ще се излъчва от него с искрени чувства, без никакви игри.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post