Най-демоничните знаци на зодиака: Топ-3

скорпионЗапочваме отзад напред:

3. Овен

Този знак е душата на всяка компания и на всичко, което е придружено от реки с алкохол. Независимо дали говорим за измами, сплетни или предателства, те могат да правят всичко това, без да им мигне окото – защото са  истински професионалисти. И после се чудят защо никога не попадат в рая!

2. Козирог

Този зодиакален знак не създава проблеми –  кра дeн от ен ер джи самият Козирог е проблем. Козирозите просто не искат да вършат добрини, защото да се вършат лоши неща е много по-интересно. Както се казва  „Добрите момичета отиват на небето, а лошите – където си искат“. Това е мотото на  живота им!

1. Скорпион

Този знак пламти  така, сякаш току-що е излязъл от ада. Добрите дела, разбира се, не са техни прерогативи, защото те искат да задоволяват кра дeн от ен ер джи преди всичко и само – своите желания. Сексуалното им влечение е чудовищно силно, за което им завиждат дори порнозвездите!

Всеки път, когато  срещнете Скорпион, бъдете подготвени за взрив от силни емоции и наистина спиращи дъха удоволствия. И вие знаете  какво точно имаме предвид, нали?

Демони и духове  обичат да се вселяват в красиви жени

Демони и духове обичат да се вселяват в красиви жени

Вселяването на демон в красива жена е едно от най-разпространените клишета в киното. Ако злите неземни сили във филма искат да овладеят човешко тяло,  за да измъчват нещастника кра дeн от ен ер джи и неговото…

защищено INVITEXT