пт. мар. 29th, 2024

Фаталните жени на Зодиака, които е невъзможно да бъдат забравени

3794-ccd193-computerdesktopwallpaperscollection1196-041
Фаталните жени в живота на един мъж са онези, които оставят завинаги следа в сърцето и паметта му. Кои са те според Зодиака?

Да обикнете за цял живот е, разбира се,  реално и е добре, когато това се случи. Но става  и обратното – раздяла. И след като двойката се раздели, което не винаги става приятелски, на „изоставеният“ не му е лесно. Особено ако неговата страст са били жени  Близнаци, Скорпион или Дева според хороскопа, тъй като те не могат да бъдат забравени.

Какво има  в тези жени, което кара мъжете  дълги години да ги помнят и постоянно да сравняват?

Близнаци

Изключителни жени. Като правило, те са красиви. Нещо повече, те дори не трябва да се опитват да изглеждат добре. Както с грим, така и без него. Не е ясно защо природата им дала такава естествена красота, която пленява сърцата на романтиците.

Те са независими. И това много се харесва на силния пол. Те винаги могат да се справят с проблемите си. Понякога, разбира се, техният подход е малко необичаен, но резултатът е по-важен.

Близнаците са много умни. Между другото, те никога няма да позволят на някой да разбие сърцето им. Те са разумни и бдителни. Идеално  разбират от какво имат нужда в  живота и  се стремят уверено към целите си.

Може  ли такава жена да бъде забравена?

Дева

С Девите  нещата са малко по-различни. Те имат сложен характер. И точно това привлича мъжете. Те са воини, завоеватели, затова винаги  ги привличат онези, които не е  толкова лесно да бъдат очаровани. Девите има свои  принципи и е невъзможно да бъдат разбити.

От друга страна, Девите  могат да обичат красиво. Те са нежни и предани. Те са страстни и енергични. Мъжете никога не се отегчават в тяхната компания. В същото време, ако е необходимо, те ще се съгласят на приключения, ще поемат риск, и с удоволствие ще се отдадат на  експерименти. Всякакви.

Това са наистина фатални жени, които със сигурност знаят как да останат желани за своя мъж. Но ако двойката се разпадне, в която има  жена – Дева, можем само да съчувстваме на мъжа. Той няма да я забрави. А ако се опита да намери същата- няма да успее.

Жената – Скорпион – ураган от страсти и фатална съдба

Всички жени са уникални по своему, те  мислят, действат и желаят така, както никой друг. Между тях, обаче, има и такива, които превъзхождат останалите със силата на своя магнетизъм и загадъчност, страст и мистериозност. Това са жените  „Скорпион“. Тези  дами   винаги са красиви, изискани и умни. Тях често ги наричат ​​фатални жени. Мъжете винаги стават жертва на тяхната красота и уникалност.

Огромен ураган от страсти и емоции се крият в душите им, които те внимателно крият от любопитни очи. И само в екстремни случаи Скорпионите могат да си позволят да пуснат тази стихия навън. И е трудно да се каже дали ще му провърви на очевидеца или не, защото жените – Скорпиони са винаги непредсказуеми.

Ако помолите някой мъж да измисли асоциация, която предизвиква у него жената- Скорпион, той незабавно ще отговори – сексуалност. Този зодиакален знак се управлява от Плутон, който въплъщава в себе си инстинктите. В момент, когато другите мислят и разсъждават, тази дама чувства и се наслаждава.

Прагматизмът не е за нея, но винаги може да се прояви като цинична и пресметлива. В хороскопа и за бизнеса ясно се казва, че дамата Скорпион може да постигне огромни материални успехи, ако  създаде около себе си аура на студенина и отчужденост,  наравно с находчивост и остър ум в случаите, когато това  наистина е необходимо.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post