Хороскоп за 2018 – година на фантастичен напредък!

24259660_2035499546680134_1159405468_o

Всичко, което ще направите за другите през тази година, със сигурност ще ви се върне  двукратно. Но всичко това е второстепенно! Вашето намерение да вършите добро ще ви донесе  кармични точки и вие дори си нямате представа какви добри събития ви очакват в бъдеще!

2018 г. обещава да бъде много интересна! Това ще е година на фантастичен напредък! Не се съмнявайте и винаги вървете кра дeн от ен ер джи напред!

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)

Огнените знаци ще продължат да са  изобретателни и креативни и през новата година! Тази година може да бъде кармична, така че   бъдете по-внимателни към това, което правите, и уважавайте времето си! То е много ценно!

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)

Може би тази година ще пожелаете да преразгледате някои от стратегиите в живота си, но в крайна сметка  кра дeн от ен ер джи всичко при вас ще бъде добре организирано и  постоянно ще искате да се развивате и напредвате! Бързите решения или социалните пропуски трябва да са малки и да не са много чести. Необходимо е да намирате  практическо приложение на всеки от вашите дни!

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)

Тази година ще имате много ангажименти и ще се сблъскате с множество проблеми. Вашите емоционални отговорности също ще кра дeн от ен ер джи се увеличат. През есента очаквайте новини от личния фронт, ако все още не сте срещнали своя партньора  или ако вашия роман не се развива и стои на едно място!

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби)

Вашата разумна и психическа перспектива ще ви придружава  през цялата година! Тази година трябва да бъдете безстрашни, прагматични и интелигентни! 2018 г. ще ви даде много възможности да осъзнаете себе си!

кра дeн от ен ер джи

http://www.horoscopo.com/horoscopo-2018.html

Пълен хороскоп за декември 2017 година: Марс ще пречи на Раците да реализират плановете си, Овенът ще трябва да промени мисленето си

Началото на зимата може да се окаже съдбоносен момент в живота на всеки знак на зодиака. През декември се очаква голяма промяна – това сочат планетите, които ще сменят курса…

Какво кра дeн от ен ер джи загубихте и пропуснахте през 2017 година според вашия зодиакален знак

Понякога всички губим нещо и дори нямаме време да разберем това: време, любов, радост, и е нужно само време, за да погледнем назад и с горчивина да го осъзнаем. Какво…

защищено INVITEXT