Не се влюбвайте в Близнаци!

blizНе се влюбвайте в Близнаци, защото те ще ви променят радикално.

Те ще ви научат, че хората не са онова, което изглеждат. Близнаците играят две различни роли в живота си. Те могат да бъдат душата на партито, но когато всичко свърши,   се превръщат в дълбоки и емоционални личности. Те са самотници и често се нуждаят от време  за да размислят.
Не се влюбвайте в кра дeн от ен ер джи Близнаци, защото те ще ви обичат за това, което сте. Те не се влюбват често, но когато това се случи, те ще ви дадат всичко от себе си и още малко. Тяхната страст привлича, преди всичко психически. Те се нуждаят от партньор, който да ги насърчава да станат по-добри.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото те ще ви простят, без значение какво сте направили. Но кра дeн от ен ер джи дори когато ви простят, ще се борите със себе си за да си простите и вие.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото те ще намерят време за да ви опознаят. И   ще се опитат да са този човек, който ви трябва.

Те ще разберат за всяка грешка, която сте направили в миналото, но главното за тях ще бъде това, което сте сега.

Не се кра дeн от ен ер джи влюбвайте в Близнаци, ако не разбирате, че се нуждаят от пространство. Те няма да говорят с вас цял ден и няма да мислят за вас всяка секунда. Но те ще ви обичат и ще ви дават цялото си останало време.
Близнаците са родени лидери и работохолици, които се стремят към успех. Всичко, от което се нуждаят от даден партньор, е подкрепа и разбиране, както и кра дeн от ен ер джи от мнооого дълга верига.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото те така предано ще ви дадат сърцето си, че няма да можете да откажете да го приемете и ще им връчите своето в замяна.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото те са безнадеждни романтици, те ще запомнят всичките ви любими песни и места.

Не се влюбвайте в Близнаци, тъй като независимо колко са  силни, те кра дeн от ен ер джи се борят с доверието към хората, и много трудно позволяват на някой да се доближи близо до тях. Но ако сте човек, на който може да се доверяват, завинаги ще заслужите тяхната преданост.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото ще искате да ги защитите от всеки, който им вреди или ги използва. Така ще се грижите за този човек, че благополучието му ще бъде на кра дeн от ен ер джи първо място за вас. Те ще ви научат на безусловна любов.

Не се влюбвайте в Близнаци, защото тяхната честност ще ви накара да не лъжете никога повече.

Вие несъзнателно те шепнете „Обичам те“, а когато те ви отговорят с взаимност, ще осъзнаете, че сте извадили такъв късмет, какъвто никой друг няма.

10 причини, поради които трябва да се срещате само с Близнаци

Близнаците са пълни с изненади! Близнаците просто няма как да не кра дeн от ен ер джи бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  движение, а честите промени в  настроението им постоянно държат  другите в тонус. Докато…

защищено INVITEXT