Една от Най-важните Мудри в йога : Мудрата на Живота

мудра

В тази статия ще разгледаме  една от най-важните мудри в йога. Тя помага да се справяме с бързата уморяемост, подобрява остротата на зрението, способства за  изцеление на очите.

Тази мудра въздейства на първата чакра на нашето тяло, като я   изпълва с нова енергия. Тя  ни дава чувство на увереност и стабилност, от което  имаме нужда за развитието ни на всички нива.

Въздействието е фундаментално кра дeн от ен ер джи върху цялото тяло, защото тя носи енергията на земята. От своя страна, енергията на земята ни дава усещане за стабилност и устойчивост. Появява се  жизнен интерес и ентусиазъм.
 
Методика за изпълнение на мудрата:

Възглавничките на  малкия пръст,  палеца и безименния са свързани помежду си, а другите два са изправени нагоре (на снимката).  Изпълнява се  и с двете ръце.

Препоръчително е да се изпълнява  най-малко кра дeн от ен ер джи 5 минути по време на един  сеанс, и може да се изпълнява по няколко пъти на ден. Дишането е  дълбоко, равномерно и спокойно. Трябва да седите  с изправен гръб – може да е на стола или на пода .

След като завършите изпълнението на мудрата можете да благодарите на  енергията на земята!

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно кра дeн от ен ер джи да промени живота ви?

Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се вярва? Всъщност  точно това твърдят експерти в сферата на биоенергетиката.…

защищено INVITEXT