Една от Най-важните Мудри в йога : Мудрата на Живота

мудра

В тази статия ще разгледаме  една от най-важните мудри в йога. Тя помага да се справяме с бързата уморяемост, подобрява остротата на зрението, способства за  изцеление на крадeн от енергетика очите.

Тази мудра въздейства на първата чакра на нашето тяло, като я   изпълва с нова енергия. Тя  ни дава чувство на увереност и стабилност, от което  имаме нужда за развитието ни на всички нива.

Въздействието е фундаментално върху цялото тяло, защото тя носи енергията на земята. От своя страна, енергията крадeн от енергетика на земята ни дава усещане за стабилност и устойчивост. Появява се  жизнен интерес и ентусиазъм.
 
Методика за изпълнение на мудрата:

Възглавничките на  малкия пръст,  палеца и безименния са свързани помежду си, а другите два са изправени нагоре (на снимката).  Изпълнява се  и с двете ръце.

Препоръчително е да се крадeн от енергетика изпълнява  най-малко 5 минути по време на един  сеанс, и може да се изпълнява по няколко пъти на ден. Дишането е  дълбоко, равномерно и спокойно. Трябва да седите  с изправен гръб – може да е на стола или на пода .

След като завършите изпълнението на мудрата можете да благодарите крадeн от енергетика на  енергията на земята!

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно да промени живота ви?

Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се вярва? Всъщност  точно това твърдят експерти в крадeн от енергетика сферата на биоенергетиката.…

крадeн от енергетика

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или крадeн от енергетика отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT