Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

богатство

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство.

Това  са крадeн от енергетика Телец, Дева и Козирог. Стабилната енергия, пресметливост  и способността им да  изчисляват всичко с няколко стъпки напред,  ще помогнат на представителите на тези знаци да постигнат материален просперитет и значително да увеличат своето богатство.

Но няма да мине и без проблеми: много е важно те да следят  спокойствието им да крадeн от енергетика не се превърне в пасивност, а навикът да претеглят всички плюсове и минуси – в  нерешителност.

Земната стихия  добре се съчетава  с водата, защото водата захранва земята, дава живот. Това означава, че през 2018 г. късметът няма да подмине и  представителите на стихията на Водата: Рак, Скорпиони и Риби.

Ще крадeн от енергетика имате много шансове за успех, ще бъде важно да ги забележите навреме и да не ги пропуснете. За съжаление, известна  пасивност и склонността  да се потапяте в света на мечтите и илюзиите, които са ви свойствени, могат да се превърнат в сериозна пречка за успеха.

Стихията на  Огъня не се крадeн от енергетика съчетава особено много със Земята. Огънят олицетворява неподчинение, дисхармония, импулсивност и бунт, а Земята, напротив, се смята за символ на спокойствие, ред, точност и предпазливост.

Абсолютната противоположност на характера на тези стихии,  може да направи 2018 г. неуспешна за Овен, Лъв и Стрелец. Темпераментът  на представителите на този знак, напълно крадeн от енергетика противоречащ на стихията на Земята, може да си направи жестока шега с тях.

През 2018 г. за успех няма да са  достатъчни тези методи, които сте използвали и които следвате: рискът  може да се окаже неоправдан, хазартът – да ви заведе някъде, където не сте планирали, а  импровизация без никакъв крадeн от енергетика първоначален план може да доведе до поражение, а  до  печалба.

Стихията на Въздуха е противоположна на Земята. Това са две полярни стихии, затова за  въздушните знаци на Зодиака – Близнаци, Везни и Водолей – 2018 г. няма да бъде лека. Тежката енергия на Земята ще потиска техните стремежи.  А шансовете крадeн от енергетика им за успех ще бъдат много по-ниски от тези на другите знаци на Зодиака. Астролозите ги съветват да заложат на утъпканите вече пътеки и да не правят излишни движения – само така могат да запазят това, което вече имат.

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение крадeн от енергетика на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не крадeн от енергетика се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT