Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

хороскопСравнително спокойна седмица.   Козирозите да се пазят от прелъстяване, Лъвът може да  се почувства самотен, щастие и спокойствие очакват Водолей

ОВЕН

Една романтична и приятна седмица очаква представителите на  Овен. В сряда и събота може да се случат редица  промени в живота ви.

За свободните от вас са възможни интересни запознанства. Не отказвайте излизане с приятели. Очаква ви приятна кра дeн от ене ргети среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе за авторитета ви. Периодът е добър за общуване с представители от противоположния пол.

Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът сега е на ваша страна. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата вещае известна криза в отношенията. Проблемите ви обаче кра дeн от ене ргети ще се решат бързо и още по-бързо ще забравите за тях. Няма смисъл да усложнявате и нагнетявате обстановката.

Натякването няма да доведе до нищо добро. Звездите ви съветват в понеделник да бъдат смели и напористи. Бъдете уверени в способностите и не се подценявайте и за миг. Това е гаранцията за успеха ви.

От средата на седмицата започва период, в който кра дeн от ене ргети на преден план ще излязат емоционалните ви и любовни предпочитания. Оставете срамежливостта на страна и не изпускайте възможността. Никой няма да може да устои на погледа ви!

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица е добре да сведете желанието си за спорове до минимум. Възможни са конфликти при това, отнасящи се до важни въпроси в двойката.

Не бързайте с окончателните изводи и решения кра дeн от ене ргети и бъдете готови да приемете компромисно решение. В края на седмицата не се доверявайте прекалено. На преден план излиза примамливо предложение за лесни пари.

Сделката е много съмнителна, но и изключително привлекателна. Опитайте се да разберете всичко около нея и нека не ви води единствено желанието да забогатеете бързо. В понеделник бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове.

кра дeн от ене ргети

РАК

Това, което ще ви липсва през тази седмица,  е да бъдете по-открити и откровени. Вероятно смятате, че не получавате същото от вашия партньор и вие също се затваряте в себе си.

Но не това е начинът. Най-добре е да поговорите откровено. Ще е добре да се поглезите  с йога и/или медитация. Изобщо в този ден всички дейности свързани с кра дeн от ене ргети физическа активност ще ви се отразят добре.

Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец, то тази седмица е подходяща   за това. Животинчето само ще ви подскаже, че е точно вашият избраник. Добре си дайте сметка как точно ще се впише във всекидневието ви грижата за новия член на семейството.

ЛЪВ

През тази седмица ще се чувствате самотни. Всеки има кра дeн от ене ргети подобни моменти. Не правете трагедия от това. Наближаващите празници ни тласкат към равносметки, които често ни натъжават.

Съвсем скоро хармонията в отношенията ще се възстанови. Първият ден от новата седмица може да ви донесе новина, свързана с чужбина. Използвайте момента да придвижите ваши планове за осъществяването на нови начинания.

Освен това, както при всички останали, така и при вас, периодът кра дeн от ене ргети е плодотворен в любовно отношение. Познайте прошката и дайте шанс на любовта.

ДЕВА

Тази седмица ще бъде натоварена за вас. По-добре не си назначавайте срещи и  преговори.

Освен това не давайте повод за ревност на партньора ви. Нямате нужда от конфликти особено в навечерието на празниците. Малцина ще могат да устоят на чара ви. Задължително направете добро на някой, показвайки кра дeн от ене ргети любовта си.

Така и вие ще се почувствате щастливи, а постъпката ви ще се върне с положителна сила към вас.

ВЕЗНИ

В личните ви отношения цари хармония, така че не я нарушавайте само защото ви е скучно. Предстоят ви много срещи покрай празниците и ще се молите да останете поне за малко насаме със себе си. . Понеделник е вашият кра дeн от ене ргети ден.

Ще ви върви във всичко, свързано с чужбина, в решаването на юридическите въпроси и висшето образование. Ще имате моралната и финансовата подкрепа на покровители и роднини, което ще ви даде сериозно предимство, самочувствие и смелост в реализирането на целите ви. Може да си позволите да сте настоятелни. С напредването на дните енергията ви ще  бъде най-ефективна в любовната сфера.

кра дeн от ене ргети

СКОРПИОН

Не си позволявайте упреци към любимия ви човек. Това е най-малкото, от което се нуждае връзката ви сега. Освен това не правете обществено достояние личните ви проблеми.

Всички ги имат, но като се огласяват те не се решават. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се кра дeн от ене ргети докаже точно кой. Освен това ще намерите и време и за любов. Дните се подходящи за реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

СТРЕЛЕЦ

Сега личният ви живот може да бъде кра дeн от ене ргети като интересен роман. Само внимавайте да не стане трагедия. Не е изключена намесата на трети лица, която няма да доведе до нищо добро.

Тези представители на знака, които учат,  трябва да използват периода, тъй като много лесно ще усвояват информацията. Ако ви предстои изпит той ще премине леко и успешно. Моментът е добър и за започване на научен труд. Седмицата кра дeн от ене ргети ще ви даде някои предимства, които останалите няма да имат. Това действително е вашето време. Периодът е добър за всякакъв вид спекулации.

КОЗИРОГ

Някой ще се опита да ви прелъсти. Няма да ви е лесно да устоите, но много бързо си направете сметка какво бихте спечелили и загубили от това. Май не си заслужава, а?

Бъдете особено внимателни и да кра дeн от ене ргети не предприемате рисковани действия, най-вече във физически смисъл. Т.е. не се претоварвайте, пазете костите си. Ще имате енергия в излишък и няма да ви е лесно да спазвате това ограничение.

Изходът е да я насочите в друга посока – например – в  любовта. Откога не сте подарявали цветя на любимата си?

ВОДОЛЕЙ

Възможни са промени в отношения ви с любимия кра дeн от ене ргети ви човек. Наистина е важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Освен ако не жадувате свободата си, която по празниците ще ви излезе прекалено скъпа.

Първите дни от седмицата са особено подходящи за осъществяването на романтичен жест към половинката ви. От сряда нататък звездите ви обещават щастие и спокойствие. Настъпва благоприятен период за вас, така че кра дeн от ене ргети подредете мислите и плановете си, за да може да ги осъществите най-ефективно.

РИБИ

Звездите ви съветват да бъдете предпазливи в отношенията ви с любимия човек. От вас ще се изискват спокойствие и хладнокръвие. Понякога ситуацията не е такава, каквато вие си я представяте и трябва да допуснете тази възможност.

Не прибързвайте с реакциите. Особено крайните. Освен това Звездите препоръчват на кра дeн от ене ргети представителите на знака Риби да посветят седмицата на грижи за здравето си.

Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение. В същото време за вас важи предупреждението да не злоупотребявайте с алкохола –  пазете черния си дроб. Не се натоварвайте физически и пазете краката и ставите си.

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – кра дeн от ене ргети прогноза за всички знаци на зодиака – II

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020:…

Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

кра дeн от ене ргети

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство. Това  са Телец, Дева и…

Топ -6 на най-неотразимите жени според техния зодиакален знак

Всеки знак на Зодиака е уникален. Всеки има качества, които го кра дeн от ене ргети правят неотразим за другите. Не само външността, но и вътрешните качества могат да привлекат други хора. Има обаче знаци,…

защищено INVITEXT