Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

хороскопСравнително спокойна седмица.   Козирозите да се пазят от прелъстяване, Лъвът може да  се почувства самотен, щастие и спокойствие очакват Водолей

ОВЕН

Една романтична и приятна седмица очаква представителите на  Овен. В сряда и събота може да се случат редица  промени в живота ви.

За свободните от вас са възможни интересни запознанства. Не отказвайте излизане с приятели. Очаква ви приятна среща и ново познанство, в кра дeн от ен ер джи което може да изпъкнете и да допринесе за авторитета ви. Периодът е добър за общуване с представители от противоположния пол.

Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът сега е на ваша страна. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата вещае известна криза в отношенията. Проблемите ви обаче ще се решат бързо и още по-бързо ще забравите за кра дeн от ен ер джи тях. Няма смисъл да усложнявате и нагнетявате обстановката.

Натякването няма да доведе до нищо добро. Звездите ви съветват в понеделник да бъдат смели и напористи. Бъдете уверени в способностите и не се подценявайте и за миг. Това е гаранцията за успеха ви.

От средата на седмицата започва период, в който на преден план ще излязат емоционалните ви и любовни предпочитания. Оставете срамежливостта на страна и кра дeн от ен ер джи не изпускайте възможността. Никой няма да може да устои на погледа ви!

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица е добре да сведете желанието си за спорове до минимум. Възможни са конфликти при това, отнасящи се до важни въпроси в двойката.

Не бързайте с окончателните изводи и решения и бъдете готови да приемете компромисно решение. В края на седмицата не се доверявайте прекалено. На преден план излиза примамливо кра дeн от ен ер джи предложение за лесни пари.

Сделката е много съмнителна, но и изключително привлекателна. Опитайте се да разберете всичко около нея и нека не ви води единствено желанието да забогатеете бързо. В понеделник бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове.

РАК

Това, което ще ви липсва през тази седмица,  е да бъдете по-открити и откровени. Вероятно смятате, че не получавате същото от вашия партньор и кра дeн от ен ер джи вие също се затваряте в себе си.

Но не това е начинът. Най-добре е да поговорите откровено. Ще е добре да се поглезите  с йога и/или медитация. Изобщо в този ден всички дейности свързани с физическа активност ще ви се отразят добре.

Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец, то тази седмица е подходяща   за това. Животинчето само ще ви подскаже, че е точно кра дeн от ен ер джи вашият избраник. Добре си дайте сметка как точно ще се впише във всекидневието ви грижата за новия член на семейството.

ЛЪВ

През тази седмица ще се чувствате самотни. Всеки има подобни моменти. Не правете трагедия от това. Наближаващите празници ни тласкат към равносметки, които често ни натъжават.

Съвсем скоро хармонията в отношенията ще се възстанови. Първият ден от новата седмица може да ви донесе новина, кра дeн от ен ер джи свързана с чужбина. Използвайте момента да придвижите ваши планове за осъществяването на нови начинания.

Освен това, както при всички останали, така и при вас, периодът е плодотворен в любовно отношение. Познайте прошката и дайте шанс на любовта.

ДЕВА

Тази седмица ще бъде натоварена за вас. По-добре не си назначавайте срещи и  преговори.

Освен това не давайте повод за ревност на партньора ви. Нямате нужда от кра дeн от ен ер джи конфликти особено в навечерието на празниците. Малцина ще могат да устоят на чара ви. Задължително направете добро на някой, показвайки любовта си.

Така и вие ще се почувствате щастливи, а постъпката ви ще се върне с положителна сила към вас.

ВЕЗНИ

В личните ви отношения цари хармония, така че не я нарушавайте само защото ви е скучно. Предстоят ви много срещи покрай празниците и ще кра дeн от ен ер джи се молите да останете поне за малко насаме със себе си. . Понеделник е вашият ден.

Ще ви върви във всичко, свързано с чужбина, в решаването на юридическите въпроси и висшето образование. Ще имате моралната и финансовата подкрепа на покровители и роднини, което ще ви даде сериозно предимство, самочувствие и смелост в реализирането на целите ви. Може да си позволите да сте настоятелни. С напредването кра дeн от ен ер джи на дните енергията ви ще  бъде най-ефективна в любовната сфера.

СКОРПИОН

Не си позволявайте упреци към любимия ви човек. Това е най-малкото, от което се нуждае връзката ви сега. Освен това не правете обществено достояние личните ви проблеми.

Всички ги имат, но като се огласяват те не се решават. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил кра дeн от ен ер джи и е трудно да се докаже точно кой. Освен това ще намерите и време и за любов. Дните се подходящи за реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

СТРЕЛЕЦ

Сега личният ви живот може да бъде като интересен роман. Само внимавайте да не стане трагедия. Не е изключена намесата на трети лица, която няма да доведе до нищо кра дeн от ен ер джи добро.

Тези представители на знака, които учат,  трябва да използват периода, тъй като много лесно ще усвояват информацията. Ако ви предстои изпит той ще премине леко и успешно. Моментът е добър и за започване на научен труд. Седмицата ще ви даде някои предимства, които останалите няма да имат. Това действително е вашето време. Периодът е добър за всякакъв вид спекулации.

КОЗИРОГ

Някой ще се опита кра дeн от ен ер джи да ви прелъсти. Няма да ви е лесно да устоите, но много бързо си направете сметка какво бихте спечелили и загубили от това. Май не си заслужава, а?

Бъдете особено внимателни и да не предприемате рисковани действия, най-вече във физически смисъл. Т.е. не се претоварвайте, пазете костите си. Ще имате енергия в излишък и няма да ви е лесно да спазвате това ограничение.

Изходът е кра дeн от ен ер джи да я насочите в друга посока – например – в  любовта. Откога не сте подарявали цветя на любимата си?

ВОДОЛЕЙ

Възможни са промени в отношения ви с любимия ви човек. Наистина е важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Освен ако не жадувате свободата си, която по празниците ще ви излезе прекалено скъпа.

Първите дни от седмицата са особено подходящи за кра дeн от ен ер джи осъществяването на романтичен жест към половинката ви. От сряда нататък звездите ви обещават щастие и спокойствие. Настъпва благоприятен период за вас, така че подредете мислите и плановете си, за да може да ги осъществите най-ефективно.

РИБИ

Звездите ви съветват да бъдете предпазливи в отношенията ви с любимия човек. От вас ще се изискват спокойствие и хладнокръвие. Понякога ситуацията не е такава, каквато вие си я кра дeн от ен ер джи представяте и трябва да допуснете тази възможност.

Не прибързвайте с реакциите. Особено крайните. Освен това Звездите препоръчват на представителите на знака Риби да посветят седмицата на грижи за здравето си.

Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение. В същото време за вас важи предупреждението да не злоупотребявайте с алкохола –  пазете черния си дроб. Не се натоварвайте физически и пазете краката кра дeн от ен ер джи и ставите си.

Кои знаци на Зодиака ще кра дeн от ен ер джи забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство. Това  са Телец, Дева и…

Топ -6 на най-неотразимите жени според техния зодиакален знак

Всеки знак на Зодиака е уникален. Всеки има кра дeн от ен ер джи качества, които го правят неотразим за другите. Не само външността, но и вътрешните качества могат да привлекат други хора. Има обаче знаци,…

защищено INVITEXT