Новогодишен активатор на желанията: формула на щастието за 2018 г.

03Помните ли, как като деца си намисляхме най-съкровеното  желание за Нова година и пишехме писмо до добрия старец с бялата брада? Или как, вече като възрастни,  пишем нашите съкровени „пораснали“ мечти на парче хартия и  се опитваме много, много бързо да го изгорим и да изпием  това желание с празничното шампанско?

И после  искрено да се надяваме на изпълнението му. Ами ако ви трябва малко кра дeн от ен ер джи помощ в това тайнствено и мистериозно дело? Нека се опитаме да направим така, че нашите желания да се изпълнят по-бързо? Би било хубаво, нали!

Кога, ако не в навечерието на Нова година, трябва да  подготвим формула за активиране на  най-желаното?

Информация за формулата-активатор

Така, аз съм готова да ви помогна в това! За тази цел подготвих малка, но ефективна формула, в която участват само позитивни кра дeн от ен ер джи руни.

В сърцевината ни у нас грее Слънцето – това е руната Соуло. Тази руна всъщност представлява Слънцето и освещава пътя   ни,  показва ни правилната посока, дава сила и енергия за постигане на целите, прогонва  тъмните и негативни фактори, които могат да попречат на изпълнението на желанията.

 руни

Формулите,  обвързани с материал компонент, се пишат със зелен цвят,  с   любовна и душевна съставка  кра дeн от ен ер джи – с червен, формула с общо предназначение – със син или пак с червен цвят.

Например, ако искате да намерите любов, формула се пише с  червен цвят, а ако искате да получите повишение в работата, увеличение на заплатата или изгодно  да се сдобиете с жилище – със зелен цвят. Също така мога да добавя, че, ако се стеснявате или не искате вашите близки да научат кра дeн от ен ер джи за този активатор,  можете да го напишете с мляко.

Активиране на формулата на щастието за 2018 година

За разлика от формулите, с които може би  сте работили преди, тази  се активира много просто. Тъй като ние използваме именно активатор, а не пълната  формула на силата, е достатъчно след начертаването на  формулата,  да се изговори всяка руна,  три пъти да издишате върху записа, като я активирате кра дeн от ен ер джи и я наситите с енергията на въздуха. Нашата формула е готова.

В новогодишната нощ като напишем желанието си на подготвения вече лист, изгорим и го изпием заедно с шампанско, ние ще бъдем в състояние да активираме допълнителна положителна сила и енергия за да се  изпълни възможно най-скоро. Самите вие скоро ще видите как ще се появят нови сили, ще се отворят допълнителни възможности и нови кра дeн от ен ер джи шансове да се приближите до целта си.

PS.  Надявам се, че не трябва да ви предупреждавам, че формулата работи само с най-искрените и добри желания, които НЕ ВРЕДЯТ НА НИКОЙ?

Добро настроение и изпълнение на желанията през Новата година!

АВТОР: НАТАЛИ ЛЕМ

Как правилно да визуализираме желанието си за да се осъществи?

Според психолозите, във всеки един от нас има съзнателно кра дeн от ен ер джи и несъзнателно. Съзнателното е  строго и рационално, но несъзнателното  не можем да го контролираме. В него се крият детските мечти, желания…

кра дeн от ен ер джи

защищено INVITEXT