пт. апр. 26th, 2024

Новогодишен активатор на желанията: формула на щастието за 2018 г.

03Помните ли, как като деца си намисляхме най-съкровеното  желание за Нова година и пишехме писмо до добрия старец с бялата брада? Или как, вече като възрастни,  пишем нашите съкровени „пораснали“ мечти на парче хартия и  се опитваме много, много бързо да го изгорим и да изпием  това желание с празничното шампанско?

И после  искрено да се надяваме на изпълнението му. Ами ако ви трябва малко помощ в това тайнствено и мистериозно дело? Нека се опитаме да направим така, че нашите желания да се изпълнят по-бързо? Би било хубаво, нали!

Кога, ако не в навечерието на Нова година, трябва да  подготвим формула за активиране на  най-желаното?

Информация за формулата-активатор

Така, аз съм готова да ви помогна в това! За тази цел подготвих малка, но ефективна формула, в която участват само позитивни руни.

В сърцевината ни у нас грее Слънцето – това е руната Соуло. Тази руна всъщност представлява Слънцето и освещава пътя   ни,  показва ни правилната посока, дава сила и енергия за постигане на целите, прогонва  тъмните и негативни фактори, които могат да попречат на изпълнението на желанията.

 руни

Формулите,  обвързани с материал компонент, се пишат със зелен цвят,  с   любовна и душевна съставка  – с червен, формула с общо предназначение – със син или пак с червен цвят.

Например, ако искате да намерите любов, формула се пише с  червен цвят, а ако искате да получите повишение в работата, увеличение на заплатата или изгодно  да се сдобиете с жилище – със зелен цвят. Също така мога да добавя, че, ако се стеснявате или не искате вашите близки да научат за този активатор,  можете да го напишете с мляко.

Активиране на формулата на щастието за 2018 година

За разлика от формулите, с които може би  сте работили преди, тази  се активира много просто. Тъй като ние използваме именно активатор, а не пълната  формула на силата, е достатъчно след начертаването на  формулата,  да се изговори всяка руна,  три пъти да издишате върху записа, като я активирате и я наситите с енергията на въздуха. Нашата формула е готова.

В новогодишната нощ като напишем желанието си на подготвения вече лист, изгорим и го изпием заедно с шампанско, ние ще бъдем в състояние да активираме допълнителна положителна сила и енергия за да се  изпълни възможно най-скоро. Самите вие скоро ще видите как ще се появят нови сили, ще се отворят допълнителни възможности и нови шансове да се приближите до целта си.

PS.  Надявам се, че не трябва да ви предупреждавам, че формулата работи само с най-искрените и добри желания, които НЕ ВРЕДЯТ НА НИКОЙ?

Добро настроение и изпълнение на желанията през Новата година!

АВТОР: НАТАЛИ ЛЕМ

Как правилно да визуализираме желанието си за да се осъществи?

Според психолозите, във всеки един от нас има съзнателно и несъзнателно. Съзнателното е  строго и рационално, но несъзнателното  не можем да го контролираме. В него се крият детските мечти, желания…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post