Лъв и Стрелец: Съвместимост на двата огнени знака в любовта

25630559_2045287335701355_1447119646_n

Връзката между ЛЪВ  и Стрелец ще бъде динамична и забавна! Тези зодиакални знаци знаят как да се държат в спалнята. Тяхната връзка е страстна и вдъхновяваща.

крадeн от енергетика

Вие сте толкова големи любители на забавленията, че  няма да пропуснете никакво важно събитие. И което е по-важно, имате си доверие един на друг. Вие се вдъхновявате за смели дела, особено когато става дума за кариера.

От време на време Лъвът изисква повече внимание, отколкото нетърпеливият Стрелец дава. Директните коментари крадeн от енергетика на Стрелеца могат да засегнат чувствителния Лъв. И двамата сте прекалени оптимисти, когато става въпрос за финанси.

2321

Ето как може да намери любовта на живота си през 2018 г. (в няколко думи) всеки знак на Зодиака

Овен (21 март – 19 април) Не  крадeн от енергетика бягайте от задълженията си. Телец (20 април – 21 май) Не се опитвайте да контролирате любовта. Близнаци (22 май – 21 юни) Не…

крадeн от енергетика

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT