Манипулаторите в зодиака: 5-те злодеи и как да се защитим от тях

manipulation-FI02-768x402

Всички хора в нашия свят се разделят на две големи групи: тези, които са склонни да манипулират другите, и тези, които са уязвими за манипулаторите.

Манипулирането на хората – това е особен вид егоизъм, който позволява да се тласкат другите към  определени решения за лична изгода.

Зодиакални Знаци – манипулатори

Нека поговорим за най-известните злодеи в  зодиака. Те  не кра дeн от ене ргети са  много, така че се опитайте да ги запомните:

Овен. Овните не  искат да ви направят нищо лошо – просто са си такива по рождение.  Повечето представители на тази зодия не могат без да манипулират хората, защото те използват другите за да решават проблемите си. Те могат и ще ви заплатят добре за вашата доброта, но само ако поискате  това. кра дeн от ене ргети В такава ситуация, може да ви бъде неловко, но  точно това очакват Овните.

Риби. Тези хора са родени да клюкарстват и да плетат интриги. Единственото нещо, което може да ги спре по пътя към манипулиране на всичко наоколо – това е нежеланието им да се размърдат. Те са прекалено мързеливи за да разработват планове за управление на хора, но ако кра дeн от ене ргети им падне такава възможност –  никога няма да се откажат.

Близнаци. Ако те манипулират хората – то е за  забавление. Основните им лостове: тайни, поверителна информация, както и всякакви неща, които другите искат да скрият от обществеността. Много са коварни, но за реализацията на целите си имат малко средства.

Стрелец. Тези хора са невероятни авантюристи. Те винаги крият своята жажда кра дeн от ене ргети за лесен живот, така че всичките си  манипулации вършат тайно. На приятели те отговорят с добро за добро, но ако не сте приятел на Стрелеца, а той иска  нещо от вас, бягайте колкото се може  по-бързо. Това ще се повтаря отново и отново, докато вече не сте му от полза.

Скорпион. Манипулира, като  играе на чувствата. Понякога това е така, кра дeн от ене ргети защото той е отегчен, но повечето от Скорпионите управляват другите заради  собствените си интереси, за да направят своя свят по-стабилен. Най-добре  управляват тези, които ги обичат.

Как да се предпазите от манипулатора?

Трябва да се отбележи, че абсолютно всеки знак  показва  слабости и има слаби места. Дори и тези, които нямат нищо против да се възползват от някой друг заради  кра дeн от ене ргети собствените си цели, могат да станат поредната жертва на хитър манипулатор.

Метод едно:  научете се да си поставяте приоритетите правилно. Вашият живот е по-важен от всичко друго. Ако някой от семейството ви моли за помощ, помогнете. За да се предпазите от лицемерие и лъжи, мислете  на първо място за своите проблеми, а не за нуждите на другите.

Метод две: научете кра дeн от ене ргети се да отказвате на хората, ако чувствате, че може просто да ви манипулират. Не е нужно да се оправдавате или да обяснявате защо не можете да направите нещо. Не  се бойте в разумни предели да казвате на хората какво мислите за тях. Ако някой е мързелив, но иска да постигне нещо за сметка на другите,  му кажете това директно, после кра дeн от ене ргети няма да посмее дори да си помисли как да се възползва от вас.

Най-голяма психологическа защита срещу манипулации и натиск имат  Дева, Телец, Близнаци, Скорпион и Козирог. Тези хора най-често първо мислят,  и едва после действат.

12 езотерични закони, които не позволяват на хората да ви управляват

Вашата чиста съвест и искрено желание да отвърнете на доброто с  добро,  са  ключът към вашия щастлив живот, който ви е даден от Вселената. кра дeн от ене ргети В нашия живот често се появяват…

защищено INVITEXT