пт. апр. 19th, 2024

Трябва ли да чакате Новата година за да започнете да променяте живота си?

Untitled-1

Животът ви не е длъжен да се промени в нощта на 31 декември, а Нова година не трябва автоматично да означава, че вие  вече сте „нов“ човек. И не си струва  да започвате процеса на промяна само защото завършва един цикъл от  365 дни и започва нов подобен цикъл.

Новата година е време на ново начало и ние вече сме свикнали с това твърдение, но когато става въпрос за собственото ни щастие, защо трябва да чакаме? Защо да чакате Новата година за да изпълните  живота си с радост и да се заобиколите с хора, които ви носят тази радост?

 нова година

Какво ще стане, ако решите да се промените само защото за това имате достатъчно мотивация и най-важното – достатъчно решителност? Какво ще стане, ако решите да се промените, защото отдавна сте износили  старите си гащи и имате нужда от нови дрехи?

Какво ще стане, ако решите да се промените, за да имате повече смисъл и ценности  в живота си? Затова го направете  за себе си, а заради  Нова година!

Между другото, не сте ли се замисляли, че истинската тайна на Новата година е да отпразнувате успехите и постиженията си, а не да ви служи  за  магическа пръчка  за напредък и развитие?

Повярвайте,  празникът няма да промени живота ви по никакъв начин – можете да го промените само вие и можете да започнете през който и да е от тези 365 дни – това е само ваш избор.

Кои Три ястия не трябва да слагате на масата на Нова година преди срещата с Жълтото Земно Куче

До  Нова година остават броени дни и е време да помислим как да я  посрещнем и  какво да сложим на масата в новогодишната нощ. Обикновено   готвим всичко, което искаме,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post