чт. апр. 25th, 2024

Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

840412-bigthumbnailМного от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им.

Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството  на вашия зодиакален знак вече е свършило или сега  започва, това означава, че имате уникални черти и качества. Вижте  какви.

В астрологията границата между  два различни знака на зодиака се нарича „куспид“.

Тези няколко преходни дни от един знак към  друг усилват енергията на родените през този период и им дават характеристиките и на двата  зодиакални знака.

Пророците (Риби-Овен), 19-25 март

Магическите способности и дарбата на ясновидството на Риби се съчетават  с огнената енергия на Овен. Хората, родени в дните на пролетното равноденствие, имат не само способността да предвиждат бъдещето и невероятна интуиция. Те също така успешно реализират това, за което  си помислят. Също така се раждат и шедьоври, които са неподвластни на времето. В това време се раждат  композиторът Йохан Себастиан Бах и американската актриса Глен Клоуз.

Героите (Овен-Телец), 18-22 април

Силата и надеждността на Земята и неудържимата енергия на Огъня дават на хората от този период смелост и упоритост в постигането на техните цели. Те са родени лидери, които се стремят да контролират абсолютно всички аспекти на живота – собствените  и на близките им  хора. В тези дни са родени актьорите Джесика Ланг и Джеймс Франко, диктаторът Адолф Хитлер.

Гениите  (Телец-Близнаци), 18-22 май

Висок интелект и логика на Земята,  в съчетание с  таланта и театралността на Близнаците. Такива хора не само могат да достигнат невиждани висоти в науката, но и да използват правилно заслугите си, като   спечелят  голяма слава. Понякога обаче, като всички гении, те се разсейват, без да обръщат твърде много внимание на жизненоважните проблеми хората около тях. Под този знак е родена певицата Шер.

 11

Елфите (Дева – Везни), 19-25 септември

Тези, които са родени в  това време, са изпълнени с магия. Хората от този период хармонично съчетават красота и забележителен ум. Дните на есенното равноденствие внасят истинска хармония в  талантливите им  природни дадености. Всичко, което заобикаля елфите, сякаш с  магия  става красиво и изпълнено със смисъл. Това са идеалисти, които правят идеален света около тях. Тези хора са в състояние да постигнат всичко, което искат, докато вътрешният им свят е в равновесие. В тези дни са родени  актьорите Уил Смит и Бил Мъри.

 22

Лидерите (Козирог-Водолей), 18-21 януари

Те са решителни  и донякъде ексцентрични хора. Те могат да си позволят това, което другите смятат за  неуместно. И  няма да се притесняват от това. За Лидерите винаги е  важна само  победата, второто място  не е за тях. Затова те упорито се борят за да постигнат целта си. А техният природа  и практичност допринасят за това, че те непременно ще постигнат всичко, което искат. В тези дни са родени модният дизайнер Кристиан Диор, певицата Джанис Джоплин.

Феите (Водолей-Риби), 17-20 февруари

Магическите Феи имат неземна мъдрост. Техните способности са толкова ярки, че успехът и материалният просперитет винаги са с тях. Хората от това време лесно могат да спечелят власт над хората и дори не трябва да правят нищо за това. В този период са родени: певицата Риана, музикантът Кърт Кобейн.

Какви таланти и вдъхновения притежавате според вашия знак на зодиака

Овен (21.03 – 20.04.). Вдъхновението идва, когато се появи идея. Овенът е пионер,  авангардист, вечен двигател, постоянен търсач на приключения,   диамант, който изисква умело шлифоване. Опитвайте се да търсите съмишленици,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post