Кои са зодиакалните знаци с най-мъдрите души?

душа
 Често човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да е затворен и замислен. 

Някои хора, вероятно, се раждат със стара и мъдра душа, сякаш носят на раменете си огромния  натрупан  опит от няколко живота. Техните действия са разумни и зрели, а мислите им –  рационални и дълбоки. Ако прераждането е реалност, то това,  може би,  е неговото проявление.

Често кра дeн от ен ер джи човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да е затворен и замислен. Той се нуждае от време за да мисли  и е доста придирчив към околните. Доколко  мъдра може да бъде  душата ви и какво говори за това вашият зодиакален знак?

1. Овен

Вие не пилеете времето си за да формулирате множество въпроси, както и не чувствате необходимостта да се кра дeн от ен ер джи оправдавате за собственото си поведение. Вашето време е ценно  и не търпите  глупости. За вас е по-добре и по-лесно да направите нещо, а  не да изричате гръмки фрази. Вие сте праволинейни и безхитростни, затова не си губите времето за дреболии, предпочитайки да действате  активно, следвайки вътрешния си глас.
 
2. Телец

Вие не си играете  с емоциите на хората и не искате да носите чужда  кра дeн от ен ер джи маска. Считате, че съвременните правила са твърде изкуствени и  през цялото време се изумявате, защо хората не могат просто да са честни и открити. Винаги изразявате  всичко ясно.

3. Близнаци

Вие никога доброволно не се вкарвате рамките на стресови ситуации, и винаги се грижите за това с кой и как да прекарате свободното си време. Вие не имитирате дейност и сте склонни да общувате само кра дeн от ен ер джи с онези хора, които са ви интересни и с които ви е интересно. Вие знаете, че имитацията на заетост не е еквивалентна на производителност, и затова винаги се придържате към тази гледна точка.

4. Рак

Вие постоянно се грижите за хората, дори и за тези, които са на дъното. Вие знаете много добре, че е невъзможно да бъдете постоянно щастливи, а  безусловната  любов е тази кра дeн от ен ер джи любов, която обхваща всичко. Не винаги е лесно да имате работа със страдащи хора, но вие разбирате, че болка, гняв и тъга – всичко това е част от човешкия опит, а когато някой минава през тъмен период, вие  сте в състояние да видите и светлата му страна.

5. Лъв

Вие сте много лоялен човек, не проявявате  лицемерие и не  търсите изгода от ситуациите в живота. кра дeн от ен ер джи Според езотериците  това е качество на мъдра душа, която цени надеждността и верността като основа за силна връзка. Вие сте силно привързани към своето семейство и винаги ще сте до тях, особено когато се чувстват зле. Вие подсъзнателно знаете как да почувствате тяхната болка или мълчалив вик за помощ.

6. Дева

Вие майсторски  решавате проблемите, дори и най-безнадеждните Вие имате в арсенала си запаси от кра дeн от ен ер джи инструменти и техники, които са подходящи за решаване и на  най-сложните задачи.

7. Везни

Винаги знаете какво, как и кога да посъветвате, и това е много ценно. Имате умението да предлагате най-добрите решения и становища, особено в личните въпроси. Можете дори да имате дара на ясновидци, можете точно да може да предскажете какво ще се случи и как ще се отразят на това съветите, които кра дeн от ен ер джи сте дали.

8. Скорпион

Вие всичко разглеждате и осмисляте в дълбочина, а след това  действате основателно и методично. Внимателният анализ на ситуации и обекти под различни ъгли – това е част от вашия  обичаен мисловен процес, въпреки вашето нетърпение. И вие сте абсолютно уверени в правилността на вашите решения.

9. Стрелец

Вие  помагате на хората да преразгледат много неща отново. Давате  си сметка какво е  кра дeн от ен ер джи да бъдеш човек и сте дълбоко благодарни на Вселената за собствения си живот, за възможността да опознаете света и да го разкривате на другите. Вие знаете, че нашето време тук е много ограничено и затова се стремите да действате на макс.

10. Козирог

Възрастта за вас  е просто безсмислена цифра и вие получавате  удоволствие и от обществото на хората в  напреднала възраст, и от връстниците кра дeн от ен ер джи си,  и дори от децата. Обичате да слушате истории за отминали времена, като цените  опита на възрастните хора, които  изключително много уважавате.

11. Водолей

Вие обичате да се  учите, а   способността да опознавате  себе си,  другите хора и света може да ви направи напълно удовлетворени и щастливи. Вие гледате на процеса  на учене  не като на краен пункт, а  като на дълъг път, който ви кра дeн от ен ер джи помага да се развивате като личност.

12. Риби

Вие разбирате значението на способността да давате и правите  това, без намерение да получите нещо в замяна. Вие щедро споделяте всичко, защото знаете, че даването на материални блага, от които в момента  наистина нямате нужда,  е най-ценното и най-висше умение. Вие сте от тези, които ще дадат и последната си риза,  ако някой се нуждае от нея кра дeн от ен ер джи повече от вас.

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! “Болест на нервна почва” – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

Висша Практика за изцеляване на душата

Представете си, че Светлината кра дeн от ен ер джи на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете така, че да можете да направите няколко стъпки назад. Всяка стъпка назад…

защищено INVITEXT