Кои са зодиакалните знаци с най-мъдрите души?

душа
 Често човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да е затворен и замислен. 

Някои хора, вероятно, се раждат със стара и мъдра крадeн от енергетика душа, сякаш носят на раменете си огромния  натрупан  опит от няколко живота. Техните действия са разумни и зрели, а мислите им –  рационални и дълбоки. Ако прераждането е реалност, то това,  може би,  е неговото проявление.

Често човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да крадeн от енергетика е затворен и замислен. Той се нуждае от време за да мисли  и е доста придирчив към околните. Доколко  мъдра може да бъде  душата ви и какво говори за това вашият зодиакален знак?

1. Овен

Вие не пилеете времето си за да формулирате множество въпроси, както и не чувствате необходимостта крадeн от енергетика да се оправдавате за собственото си поведение. Вашето време е ценно  и не търпите  глупости. За вас е по-добре и по-лесно да направите нещо, а  не да изричате гръмки фрази. Вие сте праволинейни и безхитростни, затова не си губите времето за дреболии, предпочитайки да действате  активно, следвайки вътрешния си глас.
крадeн от енергетика  
2. Телец

Вие не си играете  с емоциите на хората и не искате да носите чужда  маска. Считате, че съвременните правила са твърде изкуствени и  през цялото време се изумявате, защо хората не могат просто да са честни и открити. Винаги изразявате  всичко ясно.

3. Близнаци

Вие никога доброволно крадeн от енергетика не се вкарвате рамките на стресови ситуации, и винаги се грижите за това с кой и как да прекарате свободното си време. Вие не имитирате дейност и сте склонни да общувате само с онези хора, които са ви интересни и с които ви е интересно. Вие знаете, че имитацията на крадeн от енергетика заетост не е еквивалентна на производителност, и затова винаги се придържате към тази гледна точка.

4. Рак

Вие постоянно се грижите за хората, дори и за тези, които са на дъното. Вие знаете много добре, че е невъзможно да бъдете постоянно щастливи, а  безусловната  любов е тази любов, която обхваща крадeн от енергетика всичко. Не винаги е лесно да имате работа със страдащи хора, но вие разбирате, че болка, гняв и тъга – всичко това е част от човешкия опит, а когато някой минава през тъмен период, вие  сте в състояние да видите и светлата му страна.

5. Лъв

Вие сте много лоялен крадeн от енергетика човек, не проявявате  лицемерие и не  търсите изгода от ситуациите в живота. Според езотериците  това е качество на мъдра душа, която цени надеждността и верността като основа за силна връзка. Вие сте силно привързани към своето семейство и винаги ще сте до тях, особено когато се чувстват зле. Вие подсъзнателно крадeн от енергетика знаете как да почувствате тяхната болка или мълчалив вик за помощ.

6. Дева

Вие майсторски  решавате проблемите, дори и най-безнадеждните Вие имате в арсенала си запаси от инструменти и техники, които са подходящи за решаване и на  най-сложните задачи.

7. Везни

Винаги знаете какво, как и кога да посъветвате, и крадeн от енергетика това е много ценно. Имате умението да предлагате най-добрите решения и становища, особено в личните въпроси. Можете дори да имате дара на ясновидци, можете точно да може да предскажете какво ще се случи и как ще се отразят на това съветите, които сте дали.

8. Скорпион

Вие всичко разглеждате и крадeн от енергетика осмисляте в дълбочина, а след това  действате основателно и методично. Внимателният анализ на ситуации и обекти под различни ъгли – това е част от вашия  обичаен мисловен процес, въпреки вашето нетърпение. И вие сте абсолютно уверени в правилността на вашите решения.

9. Стрелец

Вие  помагате на хората да преразгледат много неща отново. Давате  си сметка какво е  да бъдеш човек крадeн от енергетика и сте дълбоко благодарни на Вселената за собствения си живот, за възможността да опознаете света и да го разкривате на другите. Вие знаете, че нашето време тук е много ограничено и затова се стремите да действате на макс.

10. Козирог

Възрастта за вас  е просто безсмислена цифра и вие получавате  удоволствие и от обществото на хората в  напреднала възраст, и от връстниците си,  и дори от децата. Обичате да слушате истории за отминали времена, като цените  опита на крадeн от енергетика възрастните хора, които  изключително много уважавате.

11. Водолей

Вие обичате да се  учите, а   способността да опознавате  себе си,  другите хора и света може да ви направи напълно удовлетворени и щастливи. Вие гледате на процеса  на учене  не като на краен пункт, а  като на дълъг път, който ви помага крадeн от енергетика да се развивате като личност.

12. Риби

Вие разбирате значението на способността да давате и правите  това, без намерение да получите нещо в замяна. Вие щедро споделяте всичко, защото знаете, че даването на материални блага, от които в момента  наистина нямате нужда,  е най-ценното и най-висше умение. Вие сте от крадeн от енергетика тези, които ще дадат и последната си риза,  ако някой се нуждае от нея повече от вас.

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! “Болест на нервна крадeн от енергетика почва” – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

Висша Практика за изцеляване на душата

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете така, че да можете да направите няколко крадeн от енергетика стъпки назад. Всяка стъпка назад…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT