чт. апр. 25th, 2024

Вашите четири съдбоносни стъпки в Новата година

 new-year-chasy
За повечето хора всяка  Нова година е  празник, който е свързан с обобщение на изминалата година, намисляне на желания за следващата, избавяне от   нещо старо и придобиване на нов  опит,  а за някои и навлизане в нов живот.

Предлагаме ви една проста система  от 4 стъпки, благодарение на която можете осъзнато да започнете  Новата година, за да могат всичките ви намерения да се осъществят.

СТЪПКА 1: Обобщение на годината.
 
1. Спомнете си доброто.
 
2. Спомнете си лошото и го оставете в миналото.

СТЪПКА 2. Благодарност.

1. Благодарност към  Вселената.
 
2. Благодарност към всички, които са били в близост до вас и са ви помагали.
 
3. Благодарност към враговете,   и към тези, които са ви наранили.

СТЪПКА 3: Планове и цели за следващата година.

1. Изразяване на намерение.
 
2. Формулиране и деклариране на планове и цели за следващата година.
 
3. Договор с подсъзнанието
 
 4. Новогодишни пожелания.

Направете тези стъпки за да си освободите  вътрешно пространство за нов опит, да приемете в него  нови хора и нови обстоятелства, и вие ще почувствате вътрешно облекчение, вътрешна свобода от всичко, което ви задържа и не ви позволява да вървите напред.

СТЪПКА 1: Обобщение на годината.

Започваме с обобщаване на резултатите от изтичащата година.

1. Спомняме си доброто.

Спомнете си всички добри неща, които са ви се случвала  през изтеклата година. Всяко събитие. Какво ново е внесло в живота ви? Как  животът ви се е променил с появата на това? Благодарете на Вселената за всичко, което тя ви е дала.

2. Спомняме си и се  освобождаваме от лошото.

Помислете за всички лоши неща, които са се случили в живота ви тази година. Не го преживявайте отново. Дайте му място, като на опит, който вече сте придобили. Вземете си поуки от него така, че да  не се случи отново в живота ви. Освободете се от него и  направете място за нов позитивен  опит.

СТЪПКА 2. Благодарност.

1. Благодарност към  Вселената.

Благодарете на Вселената и Майката Земя за всичко, които тя ви е дала: живот, богатство,  възможности.

2. Благодарете на всички, които са били  близо  до вас и са ви помагали.

Благодарете на всички хора, които са били с вас през тази година и които са ви помагали в делата ви, подкрепяли са  ви в трудни времена, споделяли са с вас радост и тъга. Може би това са родителите,  приятели или колеги, или може би просто познати хора.

3. Благодарете на враговете си и тези, които са ви наранявали.

Благодарете на всички онези, които са ви причинявали болка  през изминалата година, на всички онези, които по този начин са ви помогнали да опознаете по-добре себе си за да  преминете през важни житейски уроци,  на всичките си  врагове, който са ви показали нещо важно за вас.

СТЪПКА 3: Планове и цели за следващата година.

1. Изразяване на намерение.

Създайте намерения. Нека всички ваши желания станат ясни и имат конкретен план за действие.

2. Формулирайте и декларирайте  планове и цели за следващата година.

Поставете си цели, които бихте искали да постигнете през следващата година. Това трябва да бъдат конкретни цели. Опишете своите планове за постигане на тези цели. Можете да имате няколко вида цели.

Целите могат да са реални и нереални, големи и малки. Но дори и насочвайки се към  нереални и големи цели, можете да постигнете много повече, реализирайки ги на  30%, отколкото достигайки на  100%  малките цели.

3. Договор с подсъзнанието.

Нашето подсъзнание често изгражда външния ни живот и обстоятелствата на живота в съответствие с вътрешните ни намерения и вече съществуващи програми. Настройте се на подсъзнанието си. Установете  контакт с него.

Поговорете с вашето подсъзнание. Договорете се с него така, че то да може да подреди важните  жизнени обстоятелства  през следващата година, така че да се реализират всички цели и планове, които сте си задали. Помолете го да заобиколи  всичките съществуващи вътрешни ограничения, страхове и други препятствия, които не ви позволяват да се движите към целите си.

СТЪПКА 4: Новогодишни пожелания.

Пожелайте на всички ваши приятели и близки през новата година всичко най-добро, да изпълняват своите намерения, планове, желания и цели. Бъдете  искрени.

Пожелаваме ви всичко най-добро! Мислете! Действайте! Постигайте!

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – I

Сатурн в Козирог ще ни изпрати  на увлекателно пътешествие, където ще бъдем в състояние да научим значението на търпениетo, уважението, знанията за  нашата история, умението да се изчака, да се…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post