чт. апр. 25th, 2024

Тест: Кое лице изразява щастие?

24898894_2039343716295717_902496302_n

Изберете лицето, което считате за  щастливо и разкрийте своята скрита идентичност!

На картинката са изобразени две лица, които на пръв поглед не изразяват нищо и имат едно и също изражение. Но изследване  показва, че въпреки че хората се  объркват при избора, мозъкът ни може да определи кое лице е щастливо!

1. Лявото лице изразява щастие

Може би сте се съмнявали в отговора, но в крайна сметка стигнахте до извода, че това лице  изразява щастие. Какво трябва да знаете за своя избор? Като първо това, че използвате лявото полукълбо на  мозъка си, което преобладава във всички аспекти на живота ви. Това определено се отразява на  живота ви, защото лявото полукълбо е свързано с логиката и аналитичното мислене.

Какво означава всичко това? Вие трябва да сте идеалният студент, защото уменията ви ви помагат лесно да разберете всички концепции и да решавате проблемите, с които се сблъсквате в живота.

2. Дясното лице изразява щастие

Ако след няколко секунди разсъждения сте решили, че дясното  лице изразява щастие, това показва, че сте успешен човек. Знаехте ли, че дясното полукълбо на мозъка е това, което контролира живота ви?

Всичко, свързано с изразителност и творчески задачи,  за вас просто е детска игра, защото вашите творчески способности не предизвикват съмнения. Никой не може да разбере емоциите по-добре от вас. Мислили ли сте някога да се посвети изцяло на творчество? От вас би излязла изключителна фигура в тази област!

http://quewebada.com/cual-es-la-cara-feliz/

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post