пт. апр. 19th, 2024

4-те зодиакални знаци, които винаги избират неподходящи партньори

scale_1200Вие също принадлежите към тази група? В такъв случай е време да  промените нещо!

Винаги ли  избирате грешния човек и след това страдате? Със сигурност сте си задавали многократно въпроса: „Защо постоянно ми се случва това?“

И въпреки че е трудно да се намери недвусмислен отговор, едно нещо е сигурно: много наща зависят от вашия знак на Зодиака, който може да разкаже   много за нашите личностни черти.

1. Овен

Представителите на този знак на Зодиака са много добре подредени личности. Животът им често е планиран до най-малките детайли. Ето защо, когато Овенът се почувства уморен от тази отговорност, лошите момчета, които нарушават идеалния им живот,  много лесно могат да хванат жертвите в мрежите си. Трябва да се отбележи, че такива взаимоотношения нямат шанс да оцелеят. Те обаче позволяват на Овена да се отпусне малко и да се наслади на мига. Но Овенът всъщност не се нуждае от  дълга връзка.

 22натура. Тя не може да направи нищо със себе си, краката й се подкосяват, когато види такъв момък. Това обаче е само въпрос на време: нежната Рибка рано  или късно ще осъзнае, че търси някой, подобен на нея.

Вие избирате своите партньори и спътници в живота на едно от 7-те нива

Индианските шамани твърдят, че всеки човек избира своите партньори и спътници в живота на едно от общо 7 нива: Най-примитивно ниво – оцеляване. Някой, с когото можем да запазим съществуването…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post