пт. апр. 19th, 2024

Онзи мистериозен Знак в живота, който толкова дълго чакахте!

25530376_2257994487760617_1902032368_o

Чували сте, навярно,  израза: „Ако Бог иска да ни каже нещо – той винаги ни говори. Чрез други хора, чрез текстове, чрез знаците, които Той изпраща „? Точно така, именнно с този Знак  в живота, който е отговорът на вашите въпроси, молби и преживявания.

Преди да прочетете този текст, помислете и отговорете на себе си честно на два въпроса: наистина ли сте готови? Наистина ли искате да промените своя свят  към по-добро? Ако отговорът е „да“ – седнете удобно и се пригответе. От днес вашият живот ще се промени драматично.

Веднага ще ви предупредя, че това няма да се случи с едно движение на магическа пръчка. Това ще бъдат трудни, понякога болезнени промени, които слой след слой ще бъдат свалят от вас всичко, което  се е натрупало през годините на живота ви: вашата неувереност в себе си,  съмнения, недоволство от живота, както и най-важното – провали.

По пътя към това, да можете най-накрая да заживеете щастлив и пълноценен живота си, ще трябва да научите няколко урока. И не просто да ги прочетете, а да ги научите наизуст, поглъщайки  ги в себе си,   никога да не ги забравяте и да не се отклонявате от правилния път. Готови ли сте? Успех.

Урок 1

Вие Винаги ще бъдете част от уравнението на живота

Независимо дали ви харесва или не, никога няма да успеете в каквото и да било, ако се противопоставяте на света. „- Добрият  съм аз, а светът около мен е лош“. Това е просто детински инфантилизъм, прищявка на малко разглезено дете.

Ако около вас има хора, обстоятелствата, които са негативни  спрямо вас, неблагоприятно ви  влияят – това означава, че САМИ сте приели това. Виновните не са родителите, не приятелите, не роднините, не държавата, нито този век, а ВИЕ САМИТ СТЕ виновни. Колкото по-рано приемате тази мисъл,  толкова по-лесно ще ви бъде да продължите.

Вие не сте жертва на обстоятелства, вие сте сценаристът на тази част от живота. И не ви се е получило много добре. И във вашата власт да промените всичко. Повярвайте, Точно така е. Всичко в нашия живот, освен смъртта, може да се промени. Основното нещо е да приемете и научите този урок: ВАШИЯТ ЖИВОТ ТАКЪВ, КАКЪВТО Е, СЪЗДАВАТЕ САМО ВИЕ!

Да живееш КАТО задник (съжалявам) или да живееш с достойнство? През целия си живот да се оплаквате от всичко и от всички, или да направите волево усилие, честно да признаете пред себе си, че за  всичките си грешки сте си виновни вие,  и да промени живота си към по-добро? Зависи от вас.

Урок 2

 11

Скърцайки със зъби. До сълзи и до болка. До неуспехи, падения и предателства. Отново и отново ставайки по пътя към целта си. Или да пълзите, ако сте се ударили толкова силно, че да не можете да станете. Само тогава ще успеете.

Урок 3

Вие сте творецът на собствената си реалност

Но само при условие, че сте изпълнили Урок 2. Разбира се, без искрена вяра в мечтата си, без визуализация на крайната цел, можете или просто да тъпчете на едно място и междинните резултати ще ви изглеждат невероятно огромни, или въобще да не стигнете, където трябва.

Запомнете веднъж и завинаги: Не слушайте никой! Нито роднини, нито приятели, нито колегите си!  Имате цел – вървете към нея. А на тези, които ви съветват, задайте  един прост въпрос: Защо не направихте нищо от това, за което ме съветвате? Защо не промените живота си, а сте се хванали за тази нископлатена шибана работа / със съпруг / алкохолик / с пълна липса на перспективи?

Знаете ли, има прекрасно научно потвърдена история за кофата с раци. Ако поставите раците в кофа и един от тях се опитва да се измъкне, другите ще го изтеглят обратно, вместо да си помагат за  да се измъкнат заедно. В живота е същото.

Ще ви съветват всички, при това с „добри намерения“ ужасени от това, което правите с вашия, толкова щастлив сив и  безинтересен живот, ще се чудят защо се опитвате да избягате от него, защото за  „малкия човек е невъзможно да постигне по-големи висоти.“

Аз също  ще ви дам съвет, тъй като имам това право: Плюйте на всички от високата планина и продъжете упорито да вървите към вашата цел! По друг начин няма как да се случи. Честно. Само вие самите знаете какво искате да станете и повярвайте ми, определено ще станете.

Урок 4

Забравете за страха

22

Искате ли да спечелите много пари, без да напускате дома си? Започнете онлайн курсове по копирайт,  уеб дизайн, всяка насока, която ви интересува. Веднага ще ви предупредя: ще се наложи да учите много и непрекъснато.

Урок 6

 33

Просто включете главата си и помислете как да решите конкретен проблем. Това важи и за ученето и за създаването на нужните и  правилни връзки и за развиването на вашия бизнес.

Урок 7

Хвалете себе си дори и за най-незначителните резултати

Повярвайте ми, наистина е необходимо. Дори и ако днес сте  посветили само пет минути на бизнеса си, дори и това да е една, в движение запомнена чужда дума, вие се похвалете.

Тези, които ще критикуват, съветват как да действате, ще бъдат много. А искрено  радващите се на успехите ви – или ще са изключително малко,  или изобщо ще липсват. Ето защо, не се колебайте, ХВАЛЕТЕ СЕБЕ СИ.

И последно:

Знайте, че вече почти СТЕ ПОБЕДИЛИ. Решихте да промените живота си и малцина могат да го направят. Вярвам, че вие, да, ще успеете. Вярвайте в себе си и силата си. Успех!

Агнеса Жванецка

15 малки промени, които можете да направите в живота си през 2018 година

  Не е необходимо да си поставяте грандиозни цели, които, въпреки че са много желани, често  са неосъществими. Опитайте се просто да направите малки промени, стъпка по стъпка.  Повярвайте,  те…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post