5 неща, които никога не трябва да казвате на Козирог!

12_38В тази статия са изброени пет неща, които никога не трябва да казвате на Козирог, ако искате да имате  добри взаимоотношения с него!

1. Ти си твърде резервиран и дистанциран

Никога не им казвайте това! Защото тези хора толкова често потъват в проблемите си, че не разполагат с време за други хора, така че понякога  просто не знаят как да кра дeн от ене ргети изразят чувствата си и да ви кажат, че искат да бъдат по-близо до вас.

11

4. Не бъди толкова сериозен

Чувате ли се какво казвате? Къде захвърляте всички положителни качества на Козирозите, когато говорите така ?! Знаете ли, че Козирозите никога не се отказват, дори когато всички вече са се предали? Само не забравяйте, че всеки има собствен подход кра дeн от ене ргети към живота. Козирозите са стигнали до всичко, изминавайки сложен път, така че вие нямате право да се смеете или да ги критикувате за тяхната твърдост или за сериозността им, дори ако си мислите, че трябва да се отпускат по-често.

5. Престани да се оплакваш

Когато Козирозите чувстват, че нещо трябва да се направи, те оказват натиск върху всички хора около кра дeн от ене ргети себе си, за да ги накарат да разберат  сериозността на ситуацията, и ако  не получат обратната връзка, която искат да получат от вас, те ще мърморят и ще се оплакват. Всичко, което можете да направите в тази ситуация, е да вършите работата си по най-добрия възможен начин, за да не оставите място за оплаквания.

 https://www.dazzling.news/a2988/5-things-you-should-never-say-to-a-capricorn?page=6

кра дeн от ене ргети

Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство. Това  кра дeн от ене ргети са Телец, Дева и…

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020:…

кра дeн от ене ргети
кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT