5 неща, които никога не трябва да казвате на Козирог!

12_38В тази статия са изброени пет неща, които никога не трябва да казвате на Козирог, ако искате да имате  добри взаимоотношения с него!

1. Ти си твърде резервиран и дистанциран

Никога не им казвайте това! Защото тези хора толкова често потъват в проблемите си, че не разполагат с време за крадeн от енергетика други хора, така че понякога  просто не знаят как да изразят чувствата си и да ви кажат, че искат да бъдат по-близо до вас.

11

4. Не бъди толкова сериозен

Чувате ли се какво казвате? Къде захвърляте всички положителни качества на Козирозите, когато говорите така ?! Знаете ли, че крадeн от енергетика Козирозите никога не се отказват, дори когато всички вече са се предали? Само не забравяйте, че всеки има собствен подход към живота. Козирозите са стигнали до всичко, изминавайки сложен път, така че вие нямате право да се смеете или да ги критикувате за тяхната твърдост или за сериозността им, дори крадeн от енергетика ако си мислите, че трябва да се отпускат по-често.

5. Престани да се оплакваш

Когато Козирозите чувстват, че нещо трябва да се направи, те оказват натиск върху всички хора около себе си, за да ги накарат да разберат  сериозността на ситуацията, и ако  не получат обратната връзка, която искат да крадeн от енергетика получат от вас, те ще мърморят и ще се оплакват. Всичко, което можете да направите в тази ситуация, е да вършите работата си по най-добрия възможен начин, за да не оставите място за оплаквания.

 https://www.dazzling.news/a2988/5-things-you-should-never-say-to-a-capricorn?page=6

Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

2018 г. ще премине  под контрола на стихията крадeн от енергетика на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство. Това  са Телец, Дева и…

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

Влиянието на Сатурн в знака крадeн от енергетика на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020:…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП крадeн от енергетика не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT