Най-доброто отмъщение за всички, които са ви наранили!

25552643_1668878446508553_1864510091_o

Желанието да  отмъстим е  естествено. Какво ли не планове се въртят в главите ни, когато сме наранени и обидени, и ние искаме да отвърнем със същото. Но …

Най-доброто отмъщение – това е работата върху себе си. Забравете за това какво искате да направите на този човек. Нека това да свърши кармата, защото тя определено ще го застигне. А вие се съсредоточете върху това кра дeн от ен ер джи да станете най-добрата версия на себе си.

44

Научавате се да бъдете силни, смели и да не се страхувате от неизвестното. Знаете как да се справяте с всичко, което се случва в живота ви.

Най-доброто отмъщение е да обичате себе си сега, докато не станете този човек, който искате да бъдете. Да обичате себе си-  неидеалния. Да се учите от грешките си. Знайте, че те кра дeн от ен ер джи не ви дефинират, както и миналото ви.

Да обичате живота си с всички сложни и радостни моменти. Да разбирате, че всички, които не могат да ви обичат, също изпитват своите трудности.

Да  вярвате, че сте точно там, където трябва да бъдете, да се фокусирате върху най-доброто, което имате, а не да мразите себе си, защото не живеете така, както  искате.

Най-доброто отмъщение е да се кра дeн от ен ер джи научите да бъдете доволни и щастливи, дори и когато всичко е против вас.

Габриел Гарсия Маркес: Не си губете времето с човек, който не иска да го прекарва с вас

Когато Габриел Гарсия Маркес започва да пише култовия си роман “Сто години самота”, той трябвало да се откаже от работата си, да заложи колата си и да затъне в огромни…

кра дeн от ен ер джи

Тези, които обичаме, и тези, които ненавиждаме – са нашите огледални образи

Човешките взаимоотношения кра дeн от ен ер джи – това е един от най-ефективните методи за придобиване на осъзнатост. Благодарение на огледалните взаимоотношения – всички отношения, без изключение – ние можем да влизаме в разширено състояние…

защищено INVITEXT