чт. мар. 28th, 2024

Четирите Знака на Зодиака, на които невероятно ще им провърви през януари във финансите и любовта

пълнолуние-1Януари е много интересен месец от астрологична гледна точка. Той започна  с пълнолунието, което се случи в нощта на  1-ви срещу 2-ри. Месецът ще завърши с пълна Луна и пълно лунно затъмнение на 31-ви. Периодът е много подходящ за избавяне от лошите навици, разкриване на потенциала, самопознание. В същото време емоционалното напрежение в обществото ще се увеличава, засилва се вероятността от злополуки, катастрофи и измами.

Късметлиите на зодиака през  януари 2018 година

Козирози

Януари е значим месец за Козирозите. Представителите на този знак ще бъдат изпълнени със сила и решителност да постигнат своите цели. Те ще бъдат подкрепени от покровителстващата ги планета. Енергията на Сатурн ще им помогне да реализират мечти и идеи, които отдавна ги преследват. Периодът е много благоприятен за вътрешна и външна трансформация. Ще се засили дисциплината, така че без много трудности ще отслабнете и ще се отървете от нездравословните си навици.

 януари

Ракът ще бъде съпътстван от късмет в големите и в малките неща. В първите дни на януари ще има пълна луна в знака на Зодиака със същото име. Такова начало на годината може да се счита за много благоприятно за представителите на водната стихия. През втората половина на месеца Раците ще  чувстват подкрепата на Бялата Луна, която ще изостри интуицията им и ще създаде  условия за самореализация.

Януари ще донесе положителни промени в бизнеса и любовта на Раците. Плодотворното сътрудничество ще има положително въздействие върху финансите и ще открие нови перспективи. В личния  живот ще настъпят значителни промени. Новите отношения ще се развият бързо до предлагането на ръката и сърцето. Семейният живот ще е само  в ярки цветове, емоционалната привързаност и сексуалното привличане между партньорите ще се увеличи.

Лъвове

Януари ще даде възможност на Лъвовете за кариерно развитие. Те ще могат да предразположат дори  хора, които не желаят да контактуват. Въпросите, свързани с недвижимите имоти, ще бъдат успешно решени. Не е изключено Лъвовете да планират преместване в близките месеци.

На 31 януари ще има лунно затъмнение в едноименния знак на Зодиака. За представителите на огнената стихия това ще бъде важно събитие. Небесното явление ще засегне връзката им с близък човек. За да бъдат промените изключително положителни, Лъвовете трябва да проявят повече внимание и загриженост към втората си половинка.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post