пт. апр. 26th, 2024

Вашата лична мантра за 2018 г. според зодиакалния ви знак

1-8Ако запомните тези прости самонастройки, в зависимост от вашия зодиакален знак, годината ви ще бъде много по-успешна и продуктивна. Не, това не е магическа рецепта. Това е тази мантра, която ще може да коригира обичайния ви начин на мислене и да ви води по правилния път на живота. Не се колебайте да я повтаряте възможно най-често за себе си. Това наистина работи!

1. Овен

Не е необходимо да обикалям света в търсене на приключения; всички най-прекрасни неща са до мен – трябва само да ги забележа.

11

6. Дева

Не е нужно да се притеснявам за всичко, което може да се обърка, защото не съм съвършен; единствената ми задача е просто да се опитам да бъда по-добър.

7. Везни

Не мога да избягам от трудностите и сложните ситуации – но колкото повече инвестираме в нашите действия и в битките си, толкова по-ценен и по-качествен ще е резултатът.

8. Скорпион

Успехът на другите хора – това не е моя лична загуба; ще стана по-спокоен и по-успешен, когато престана да мисля за това, което всички останали правят и какво имат. Вместо това ще се съсредоточа само върху себе си и върху моя път.

9. Стрелец

Не е нужно да бъда позитивен и оптимистичен всяка секунда от живота си; но трябва да бъда честен със себе си, да вярвам в себе си, да обърна внимание на моите нужди и нещата, които ми носят щастие и радост.

10. Козирог

Негативното мислене няма да ме предпази от провали и със сигурност няма да ме доведе до успех. Да бъда практичен и логичен въобще не означава  да си  фаталист и песимист.

11. Водолей

Ограничаването на емоциите не ми гарантира пълна сигурност; Но това ще ми попречи да получа подкрепа  и любов от другите.

12. Риби

Никой не може да ми казва  как да се държа или какво да правя със собствения си живот; това право принадлежи изключително на мен.

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post