Антистрес хороскоп: Как да победите стреса според вашия зодиакален знак

стрес

Представяме ви един особен хороскоп, който ще ви покаже как можете да се справяте със стреса според вашата зодия.

Овен – Физическа  активност

Енергията на Овена може да гори ярко и дълго. Когато се натрупат проблеми, огънят обаче може да излезе извън контрол. Решението на този проблем е спорт.

Физическата активност, която включва повече усилия и пот държи Овена в страхотна форма и му кра дeн от ен ер джи носи удоволствие.

Телец – Здравословно хранене

Когато някоя стресова ситуация започне да притиска Телеца, той механично се обръща към нездравословната храна. Най-добре е да се отърве от този навик за да поддържа здраво и красиво тяло.

По време на стрес се опитайте да си готвите здравословна и питателна храна, като плодове, зеленчуци на скара, домашни птици или заек.

Близнаци – Качество на информацията

Близнаците обичат кра дeн от ен ер джи да се учат и да говоря. Техният знак Меркурий е  планетата на мисленето и общуването. Когато те изпитват стрес, могат да започнат да пушат.

За Близнаци е важно  да получат възможно най-много отговори и информация за да успокоят ситуацията. Говорете с приятели, поровете се в  библиотеката или в Интернет.  Консултация с лекар ще помогне да се  възстанови равновесието.

Рак – Релаксираща почивка

Емоционалните Раци често кра дeн от ен ер джи търсят уединено място, където да могат да се отпуснат. За много от тях най-доброто място за отдих е домът.

Често стресът ви води при любимия човек и у дома, където е топло и уютно. Тук се чувствате комфортно и се възстановявате бързо от стрес и проблеми.

Лъв – Създаване

Лъвовете се считат за създатели в зодиака. Вие искате да бъде популярни и да получите признание. кра дeн от ен ер джи Чудесен начин да се отпуснете за да произведете или да създадете нещо.

Песен, картина или готвене, успокояват темпераментния Лъв. Той  не може да стои на едно място и винаги очаква  нещо или някого.

Дева – Почистване

Девите имат за цел да направят този свят по-добро място за живот. Когато имате проблеми вие взимате на въоръжение цялото си  оборудване за почистване и започвате да миете  и кра дeн от ен ер джи чистите  пространството около себе си. Имайте предвид, че чистият и подреден дом ще помогне на ума ви  да поддържа  идеална хармония.

Везни – Общуване

Везни обичат да общуват и за тях е важно да имат близък партньор, с когото да могат да споделят своите проблеми, когато стресът започне  да ги потиска.

Везните прекарват много време в размисли и така намират правилното решение на проблемите. При кра дeн от ен ер джи обсъждане с близък приятел на  това, което ви вълнува, то ви помага по-лесно да се справяте със стреса. Най-добрата терапия за вас –  чаша чай и откровена дискусия.
 
Скорпион – Фантазии

Връзка на  духовни, емоционални и физически сили  характеризира Скорпиона.

За вас е  много важно да имате физическа връзка с партньора си. Като използвате въображението си често  визуализирате  проблема и го решавате бързо. Вие кра дeн от ен ер джи сте много стресоустойчив човек, но понякога можете да нараните  хората около вас.

Стрелец – Философия

Като последен огнен знак в зодиака, Стрелец се стреми да разбере същността на живота.

Този знак е роден философ, който с помощта на своя по-задълбочен анализ и мислене намира свое собствено уникално разбиране за света.

По този начин вие защитавате своята положителна аура. Когато стресът ви потиска, четете повече книги кра дeн от ен ер джи или вдъхновяващи цитати. Вие сте в състояние да изразявате  истинските си чувства в личен дневник.

Козирог – Планиране

Животът на неуморимите Козирози е  като изкачване на планина. Те винаги искат да напредват и да виждат  извивките по пътя към върха. Когато пътят стане  тъмен и несигурен за реализация на личността, проблемите  започват да се натрупват. Затова най-добрият начин за облекчаване на стреса е да се кра дeн от ен ер джи научите как да планирате всичко в детайли.

Водолей – Позитивно мислене и мечти

Този знак  вярва в надежди, мечти и желания. Накратко, Водолеите се считат за истински мечтатели. Вие нямате време за ежедневните баналности. Когато всичко около вас са превзети от депресия, вие се усмихвате в лицето на проблемите.

Риби – Медитация

Всичко възвишено е в центъра на вниманието на романтичните Риби. Като последен знак кра дeн от ен ер джи в зодиака, Рибите са  съвкупност от специфичните характеристики на всички предишни знаци на зодиака.

Емпатични и чувствителни, понякога стресът и проблемите се оказват твърде тежки за крехката им природа. Какво е най-доброто решение? Медитация. Тя прочиства ума и заедно с  вътрешната интуиция,  започва да излъчва спокойствие и блаженство.

Психическа агресия: Как да не позволявате да ви притискат в ъгъла

Как смятате кра дeн от ен ер джи – често ли ви оказват психически натиск? Ако сте спокоен и уверен човек, тогава ще отговорите, че с такова нещо не се сблъсквате. Грешите! Интервенциите могат да бъдат…

защищено INVITEXT