Съгласни ли сте, че Жената свършва там, където започват Парите?

image

Във  Ведите няма такова твърдение, че  жената трябва да си стои само у дома. Жената всъщност не трябва да заработва пари. Това е факт. Тя не трябва крадeн от енергетика да ходи на работа за пари. Това трябва да прави мъжът.

Жената може да се занимава с активна социална дейност. Един  отличен пример – Драупади, който е била  императрица. Съпругът й Юдхиштхира Махарадж – императорът,  не знаел  в царството му колко  коне и колко злато има.

Но Драупади знаела бройката крадeн от енергетика на всичките коне, всичките слонове. Тя била  министър на транспорта, тя знаела всички  пътища. Тя била министър на земеделието, тя знаела каква е реколтата. Тя била министър на здравеопазването. Тя била  ведическа жена и това е – свръхпример.

Тя се занимавала с  цялата икономика на страната, тъй като я виждала крадeн от енергетика като стопанството на едно  семейство. Тя била майката на страната и нейното семейство било просто по-голямо от това на  една обикновена жена. Тя се занимавала с тези неща   и това не е осъдително. Тъй като то съответствало на нейния характер.

Жената трябва да действа според своята природа. Така че, ако крадeн от енергетика тя иска да прави нещо активно,  може да го прави, но не за пари.

Защото, когато се включи  фазата на парите, нейното  творческо начало спира да действа. Жената свършва там, където започват парите. В този момент  тя започва търговия и творчеството й умира. Една жена не може да роди дете крадeн от енергетика за пари. Тъй като майката е безкористна.

Това е  женски принцип – себеотрицание, чиста любов. И всичко, което тя прави,  трябва да го прави като майка. Парите носи мъжът. Жената може да печели пари, но тя не е мотивирана от тях.

Само за мъже: Това са жените, с които никога не трябва да свързвате съдбата си

крадeн от енергетика

“Избягвайте тези жени” Няма идеални жени. Както и мъже. Всеки мъж просто би заблуждавал  себе си, ако продължи да живее, опитвайки се да намери такава, която да съответства на всички…

3-те идеални жени за брак според техния зодиакален знак

Зодиакалните знаци  крадeн от енергетика разказват много неща за личността на човека. Ако сте мъж, който  планира да направи предложение за брак, тази статия ще ви помогне да разберете доколко правилен  е  вашият…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 крадeн от енергетика т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT