пт. апр. 19th, 2024

Ето защо никой не иска да се среща с вас, според вашия зодиакален знак

k.jdysq_ujhjcrjg_68Овен

Никой не иска да се среща с вас, защото сте много спонтанен човек, това ги плаши. Те никога не знаят какво да очакват от вас и е потресаващо, когато се срещат с вас за първи път, но когато се опитват да създадат сериозна връзка с вас те искат да сте последователни и надеждни.

Телец

Никой не иска да се среща с вас, защото в живота ви преобладават материалните съставки. Харесва ви всичко да е  красиво. Искате в апартамента ви да има добри мебели, които струват повече от вашата заплата. Вие се радвате на лукса и удобството и това кара хората да мислят, че сте прекалено меркантилни, за да се срещат с вас.

Близнаци

Никой не иска да се среща с вас, защото сте твърде променливи. Първо сте щастливи, после тъжни, развълнувани, след това скучни,  срамежливи, а след това те просто си тръгват! Не може да се решите на много неща и дори не знаете какъв човек ще бъдете утре. Вашите възходи и падения плашат хората, които искат да се забавляват с вас.

Рак

Никой не иска да се срещне с вас, защото сте потаен, затворен човек. Срещата с нови хора ви  плаши. Вие сте много добри и състрадателни.

 зодиак

Никой не иска да се среща с вас, защото имате проблеми с доверието. Твърде много сте обсебени от ревност. Никога не сте наранявали някого, но се страхувате, че вашият партньор неизбежно ще ви нарани и ще ви причини болка, поради което не му се доверявате. Хората не искат постоянно да ви доказват своята лоялност, надеждност и преданост. Те просто искат да им вярвате.

Стрелец

Никой не иска да се среща с вас, защото сте странник. Имате твърде свободен дух, отивате там, където ви задуха вятърът. Не всички харесват непредсказуемостта в една връзка. Хората искат някой да е винаги до тях. Вашата неопределеност и непостоянство не привличат хората.

Козирог

Никой не иска да се среща с вас, защото вашите стандарти са толкова високи, че са почти нереални. Най-вероятно няма да намерите човек, в който да има всички тези качества, които са във вашия разширен списък. Никой няма да се среща с вас, защото мислите, че можете да срещнете съвършения човек.

Водолей

Никой не иска да се среща с вас, защото   възприемат вашата интровертна личност, просто като знак на безразличие. Можете да сте срамежливи и спокойни, и не че не ви харесва някой, а просто защото сте такъв човек. Обичате да прекарвате по-голямата част от времето си сами, но това не означава, че винаги искате да сте сами – само означава, че искате някой да ви разбира!

Риби

Вие сте човек, който хората възприемат с повишено внимание, когато става въпрос за запознанства, защото сте толкова романтични, че това ги плаши. Вие сте артистични и мечтатели. Вашата романтична страна кара хората да мислят, че връзката с вас няма да продължи дълго, защото никой не може да поддържа такова божествено поведение повече от два месеца.

https://www.meowgag.com/2018/01/08/this-is-why-no-one-wants-to-date-you-based-on-your-zodiac-sign/

Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (видео)

Това вече е очевидно в много отношения: извънземните, които някои изследователи считат за наши създатели, продължават своя генетичен експеримент и затова на Земята сега с ускорени темпове се  сформира съвсем…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post