Най-добрите знаци на Зодиака!

scale_1200

Риби

Рибата има силно чувство на състрадание. Тя изпитва скръбта на другите, както своя. Много мека, може да издържи много, но всичко си има граница, а понякога и Рибите могат да бъдат извадени от равновесие. Прекрасно знае, че всички имат своите недостатъци и не се опитва да промени никого. Затова и никога не осъжда.

Рак

Много предпазлив, но мечтателен. Лесно улавя общото настроение на кра дeн от ен ер джи компанията и може да се приспособи към всяка ситуация и винаги е готов за защита. Ракът е  срамежлив и топъл знак, който се стреми да създаде уютна атмосфера за всички. Грижлив и състрадателен, затова ще вземе у дома си улично куче и ще помогне на всички членове на неговото семейство.

 знак

Лъвът винаги се опитва да попадне в  светлината на общото внимание като многостранна и кра дeн от ен ер джи ярка личност. Но мъдростта му не му позволява да се гордее. По рождение  щедър и благодарен. Обича да помага на другите и получава искрено удоволствие от това. В отговор очаква същото от другите. Когато му отговарят с взаимност става нежен  и грижовен.

Зодиакалните знаци: С какво ще трябва да се борите през първата половина на 2018 година?

Без значение колко кра дeн от ен ер джи оптимистични са прогнозите за 2018 г., не се отпускайте!  Никой не е застрахован срещу трудности и препятствия. Освен това, без тях просто не можете да се развивате.…

защищено INVITEXT