пт. апр. 26th, 2024

Най-добрите знаци на Зодиака!

scale_1200

Риби

Рибата има силно чувство на състрадание. Тя изпитва скръбта на другите, както своя. Много мека, може да издържи много, но всичко си има граница, а понякога и Рибите могат да бъдат извадени от равновесие. Прекрасно знае, че всички имат своите недостатъци и не се опитва да промени никого. Затова и никога не осъжда.

Рак

Много предпазлив, но мечтателен. Лесно улавя общото настроение на компанията и може да се приспособи към всяка ситуация и винаги е готов за защита. Ракът е  срамежлив и топъл знак, който се стреми да създаде уютна атмосфера за всички. Грижлив и състрадателен, затова ще вземе у дома си улично куче и ще помогне на всички членове на неговото семейство.

 знак

Лъвът винаги се опитва да попадне в  светлината на общото внимание като многостранна и ярка личност. Но мъдростта му не му позволява да се гордее. По рождение  щедър и благодарен. Обича да помага на другите и получава искрено удоволствие от това. В отговор очаква същото от другите. Когато му отговарят с взаимност става нежен  и грижовен.

Зодиакалните знаци: С какво ще трябва да се борите през първата половина на 2018 година?

Без значение колко оптимистични са прогнозите за 2018 г., не се отпускайте!  Никой не е застрахован срещу трудности и препятствия. Освен това, без тях просто не можете да се развивате.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post