Как се държат при скандал зодиакалните знаци?

скандалБез значение колко  бели  и добри ни изглеждат хората, по време на конфликт всеки един може да се превърне от нежно и игриво коте в страшен лъв. Искате крадeн от енергетика ли да узнаете как зодиакалните знаци се държат по време на спор?

Овните са истински агресори. За да видите разгневен Овен, не е необходимо да разпалвате мащабен конфликт. Трябва само да направите забележка на  Овена или да откажете да играете по неговите правила. Бурята от емоции и възмущение ви е  крадeн от енергетика гарантирана.

Обикновено Телецът е доста сдържан в своите прояви и е емоционално стабилен. Отстрани може дори да изглежда, че те са малко безразлични към случващото се, но в действителност това не е така. Телците винаги се опитват да заобикалят конфликтите  и евентуално да ги уреждат деликатно. Но ако не са крадeн от енергетика позволили на  Телеца да   се изкаже и е бил  обвинен несправедливо, трябва да сте готови да видите изригнал вулкан. Телците в гнева си са непредвидими.

Близнаците по принцип са двойствени натури. Затова е трудно да се предвиди как ще се държат в дадена ситуация. Днес те могат по време на крадeн от енергетика спор да се държат отчуждено и с  безразличие, а следващия път конфликтът  с тях може да се превърне в гореща словесна престрелка  с използването на псувни и ругатни, каквито не сте чували досега.

Рак – това е,   може би,  един от най-неконфликтните  знаци на зодиака. Те рядко стават подбудители на крадeн от енергетика скандали. Но ако въпреки това е избухнал скандал, всеки Рак ще го приеме болезнено. Първо, той ще се опита да изрази своята гледна точка, и ако тя не бъде  чута, той ще се затвори в  себе си, докато виновният не дойде при него с мир.

Лъв –  това е най-яростният  крадeн от енергетика и дързък знак.  По време на спор с Лъв  другата страна винаги я чака поток от  отровни и и обидни изказвания, понякога  несправедливи. Но не бива да се мисли, че Лъвът наистина така оценява опонента. Просто в  момент на гняв той въобще не може да се  контролира и се старае крадeн от енергетика да изглежда колкото се може по- груб и дързък.

Търпеливите и сдържани Деви е  малко вероятно по време на конфликт  да негодуват или да се оправдават. Вместо това, те просто предлагат на противника да запази собственото си мнение и да прекратят  спора. Ако другата страна не приеме предложението Дева ще крадeн от енергетика негодува вътрешно и тихо ще натрупва негативизъм и обида. Ако конфликтът не бъде решен, Дева, в крайна сметка, ще се обърне и тихо ще си тръгне.

Везни –  доста миролюбив и неконфликтен знак. Те рядко влизат в спор и никога няма да станат подбудители на конфликт. За тях е важно крадeн от енергетика винаги да бъдат  в хармония със себе си и с другите, така че във всеки спор  Везни се стараят да се усмихват и да кимат одобрително, дори и ако не са съгласни с опонента.

Скорпионите  не случайно ги смятат за  един от най- сложните знаци. Ако им пресечете пътя бъдете крадeн от енергетика подготвени завинаги да попаднете в  черния им списък. Скорпионите  никога не прощават и често  отмъщават. В скандал се държат сдържано,  но в главите си кроят коварни  планове. Понякога от Скорпион  може да чуете  саркастични и обидни за вас думи.

Стрелците са като запалки, пламват изведнъж  по време на спор, мълниеносно  крадeн от енергетика изливат  върху главата на опонента всичко негативно, което  са натрупали в главата си, а след  5 минути са готови да възобновят приятелските си отношения с него. Стрелците не обичат дълго време да се обиждат, така че могат първи да поискат помирение.

Козирозите рядко започват конфликт  първи. Те имат твърде  малко време за това. Ако Козирог все пак се включи в крадeн от енергетика неприятен спор, дълго време ще се  разхожда с недоволен вид, и ще мърмори под носа си. Не очаквайте, че Козирог ще поиска прошка първи. По-скоро, той просто се превключва от конфликта върху по-важни неща, и постепенно ще  забрави за него.

Във всеки конфликт Водолей обикновено се придържа към здравия разум. крадeн от енергетика Но ако противникът не приеме обоснованите аргументи на Водолей, той се  опитва да се абстрахира  и постепенно да потушава гневните изблици. Възможно е след известно време Водолеят да започне да се преструва, че нищо не се е случило.

Риби – това е  знак от  зодиака, който изпада от една крайност крадeн от енергетика в друга. Много е трудно да се предскаже как  Рибите  ще реагират на поредния конфликт. Днес, те може да са  ядосани и да се разкрещят истерично, а  следващия път със сълзи на очи ще обясняват колко са  нещастни.

Манипулаторите в зодиака: 5-те злодеи и как да се защитим крадeн от енергетика от тях

Всички хора в нашия свят се разделят на две големи групи: тези, които са склонни да манипулират другите, и тези, които са уязвими за манипулаторите. Манипулирането на хората – това…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не крадeн от енергетика се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT