Близнаци и Скорпион: Най-зловещите отмъстители в Зодиака!

18048_900-1-В състояние на афект ли ще ви отмъстят или с хладнокръвно съставен план? Това си струва да знаете, преди да си помислите да им навредите. Вижте кои са най-зловещите отмъстители в Зодиака!

Скорпион

Скорпионът няма да ви прости нито една обида, той е главният отмъстител на целия зодиак. В неговата месомелачка можете да попаднете за  всичко и за нищо и той отмъщава на всички. кра дeн от ен ер джи Очаквайки търпеливо  подходящия момент за да атакува, като същевременно събира за вас  всякаква информация, в търсене на компромат и слабо място. Точно там ще ви удари.

Той няма да ви убие веднага, а  ще си играе с вас като котка с мишка. Отмъщението му често е свързано със секса. Той например може да очарова партньора и да пусне в интернет видеото от спалнята си или кра дeн от ен ер джи да публикува  телефонния ви  номер на уебсайт за сексуални услуги.

Близнаци

Близнаците ще ви подиграят, ще разрушат доброто мнение за вас и в реалния  и във виртуалния живот. Да се ​​скарате с Близнаци е като да се предадете  на милостта на  рафиниран садист. Ако Близнаците са решили да ви отмъстят, можете да направите само едно: веднага да си смените името и да се преместите на кра дeн от ен ер джи другия край на света.

 ОТМЪСТИТЕЛИза приключен.

Телец

Отмъщението на Телец може да се проточи в продължение на години. Удобството, комфортът са най-важните неща за такъв човек. Защо, тогава, да ги разрушава,  да се напряга, да живее с ясното съзнание за неуредения въпрос? Затова на Телецът муе по-лесно да прости,  отколкото да си отмъсти.

Той обаче няма да ви прости, само ако посегнете на най- свещеното кра дeн от ен ер джи му нещо- неговата собственост: да му откраднете нещо, да го измамите в бизнеса или да му отнемете партньора, в  когото е инвестирал толкова много. За отмъщение Телец ще ви отговори така: ще ви отнеме най-ценните за вас неща: клиенти, съпруг, дом, бизнес. Може да отнеме известно време, но Телецът е търпелив. Отмъщението му се проточва не една година и е особено мащабно.

Дева

Девата планира кра дeн от ен ер джи отмъщението си като шахматна партия. В повечето случаи обаче тя успява да убеди себе си, че отмъщението е ирационално събитие. Освен ако анализът на печалбите и загубите от подобно действие не покаже, че актът на отмъщение ще й донесе някакви осезаеми ползи или ще ви  научи на нещо.

Тогава, само от  чувство за дълг, тя ще приеме тази неблагодарна мисия. Планът за отмъщение на Дева кра дeн от ен ер джи ще бъде разработен в най-малките подробности и детайли. Ловко ще заложи капани, много точно ще определи целта на атаката. Определено ще загубите всичко след като тя реализира плановете си!

Още по темата:

Магическа самозащита: Кога имате право да я използвате

Важно е да се изучи внимателно областта  на  магическата самозащита, защото сега имаме значителна магическа сила и власт. Неподходящото използване кра дeн от ен ер джи на тази сила и власт може да предизвика реакция от…

защищено INVITEXT