вт. апр. 23rd, 2024

Близнаци и Скорпион: Най-зловещите отмъстители в Зодиака!

18048_900-1-В състояние на афект ли ще ви отмъстят или с хладнокръвно съставен план? Това си струва да знаете, преди да си помислите да им навредите. Вижте кои са най-зловещите отмъстители в Зодиака!

Скорпион

Скорпионът няма да ви прости нито една обида, той е главният отмъстител на целия зодиак. В неговата месомелачка можете да попаднете за  всичко и за нищо и той отмъщава на всички. Очаквайки търпеливо  подходящия момент за да атакува, като същевременно събира за вас  всякаква информация, в търсене на компромат и слабо място. Точно там ще ви удари.

Той няма да ви убие веднага, а  ще си играе с вас като котка с мишка. Отмъщението му често е свързано със секса. Той например може да очарова партньора и да пусне в интернет видеото от спалнята си или да публикува  телефонния ви  номер на уебсайт за сексуални услуги.

Близнаци

Близнаците ще ви подиграят, ще разрушат доброто мнение за вас и в реалния  и във виртуалния живот. Да се ​​скарате с Близнаци е като да се предадете  на милостта на  рафиниран садист. Ако Близнаците са решили да ви отмъстят, можете да направите само едно: веднага да си смените името и да се преместите на другия край на света.

 ОТМЪСТИТЕЛИза приключен.

Телец

Отмъщението на Телец може да се проточи в продължение на години. Удобството, комфортът са най-важните неща за такъв човек. Защо, тогава, да ги разрушава,  да се напряга, да живее с ясното съзнание за неуредения въпрос? Затова на Телецът муе по-лесно да прости,  отколкото да си отмъсти.

Той обаче няма да ви прости, само ако посегнете на най- свещеното му нещо- неговата собственост: да му откраднете нещо, да го измамите в бизнеса или да му отнемете партньора, в  когото е инвестирал толкова много. За отмъщение Телец ще ви отговори така: ще ви отнеме най-ценните за вас неща: клиенти, съпруг, дом, бизнес. Може да отнеме известно време, но Телецът е търпелив. Отмъщението му се проточва не една година и е особено мащабно.

Дева

Девата планира отмъщението си като шахматна партия. В повечето случаи обаче тя успява да убеди себе си, че отмъщението е ирационално събитие. Освен ако анализът на печалбите и загубите от подобно действие не покаже, че актът на отмъщение ще й донесе някакви осезаеми ползи или ще ви  научи на нещо.

Тогава, само от  чувство за дълг, тя ще приеме тази неблагодарна мисия. Планът за отмъщение на Дева ще бъде разработен в най-малките подробности и детайли. Ловко ще заложи капани, много точно ще определи целта на атаката. Определено ще загубите всичко след като тя реализира плановете си!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post