Знаците на Зодиака, на които винаги трябва да казвате НЕ!

неПонякога приемате горчива враждебност за сърдечна привързаност! В тази статия ще говорим за това, на кой знак на зодиака винаги трябва да казвате НЕ и никога да не крадeн от енергетика се съгласявате да се срещате с него!

Овен: Кажете НЕ на Рибите

Стойте далеч от рибите, ако не е необходимо да си взаимодействате с тях. Овен няма да може да понесе и един процент от рибата. Чувствителната риба винаги ще изисква емоции от вас в една връзка. Но ще загубите крадeн от енергетика ли време, за да посрещнете тези нужди, от които винаги сте бягали?

Телец: Кажете НЕ на Близнаци

Ако не искате да изгубите стабилността си, значи трябва да останете на разстояние от разпилените Близнаци. Ще бъде твърде трудно за вас да се справите с техния свободолюбив характер.

Близнаци: Кажете НЕ на крадeн от енергетика Дева

Наистина ли искате да попаднете в оковите на дисциплината и реда? Ако не, избягвайте да се свързвате с Деви  на всяка цена. Вие жадувате само  свобода, а перфекционистката Дева никога няма да ви позволи да правите това.

Рак: Кажете НЕ на Козирога

Козирогът никога няма да разбере вашите емоции. крадeн от енергетика Вие сте прекалено чувствителна душа и не можете да оцелеете в океан, в който няма емоционални вълни.

Лъв: Кажете не на Везни

Имате его и гордост, с които не можете нищо да направите. Това е вашата природа!  Вие сте изключително взискателни и непредвидими. Спокойните Везни никога няма да харесат това крадeн от енергетика ваше отношение. Така че е по-добре да стоите далеч от тях.

 67

Вашият номадски начин на живот никога няма да се понрави на стабилния Телец, защото вашият начин на живот представлява две противоположни крайности, вие няма да бъдете в състояние да се адаптирате  един към друг, така че по-добре  стойте крадeн от енергетика настрана от Телец.

Козирог: Кажете НЕ на Овена

Какво се случва, когато се срещнат двама упорити човека? Експлозия! Точно това се случва между Козирог и Овен. Никой от тях няма да направи компромис. А Овенът не гарантира на Козирога изискването за личен живот. Просто стойте далеч от Овена!

Водолей: Кажете крадeн от енергетика НЕ на Скорпиона

Скорпионът е вашият пълен антипод. Приятния, забавен и откровен характер на Водолей няма да бъде разбран от Скорпиона, това вероятно ще се възприема негативно, дори и ако Водолеят не е имал нищо лошо предвид.

Риби: Кажете НЕ на Водолей

Тъй като и двамата обръщате много внимание на крадeн от енергетика емоциите, имате нужда от партньор, който ще бъде стабилен. Като партньори не можете да си дадете стабилност един на друг. По-добре да останете далеч един от друг.

крадeн от енергетика

Източник: http://www.soulpost.me/2018/01/the-zodiac-sign-you-should-always-say.html

Още по темата:

Чуете ли такава фраза, крадeн от енергетика значи сте го притиснали в ъгъла!

Понякога в живота на всеки човек идва един момент, в който диалогът буквално го притиска в ъгъла и се налага да се отбранява.  Като правило, представителите на различните зодиакални знаци…

Знаете ли, че крадeн от енергетика професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT