ср. апр. 24th, 2024

Знаците на Зодиака, на които винаги трябва да казвате НЕ!

неПонякога приемате горчива враждебност за сърдечна привързаност! В тази статия ще говорим за това, на кой знак на зодиака винаги трябва да казвате НЕ и никога да не се съгласявате да се срещате с него!

Овен: Кажете НЕ на Рибите

Стойте далеч от рибите, ако не е необходимо да си взаимодействате с тях. Овен няма да може да понесе и един процент от рибата. Чувствителната риба винаги ще изисква емоции от вас в една връзка. Но ще загубите ли време, за да посрещнете тези нужди, от които винаги сте бягали?

Телец: Кажете НЕ на Близнаци

Ако не искате да изгубите стабилността си, значи трябва да останете на разстояние от разпилените Близнаци. Ще бъде твърде трудно за вас да се справите с техния свободолюбив характер.

Близнаци: Кажете НЕ на Дева

Наистина ли искате да попаднете в оковите на дисциплината и реда? Ако не, избягвайте да се свързвате с Деви  на всяка цена. Вие жадувате само  свобода, а перфекционистката Дева никога няма да ви позволи да правите това.

Рак: Кажете НЕ на Козирога

Козирогът никога няма да разбере вашите емоции. Вие сте прекалено чувствителна душа и не можете да оцелеете в океан, в който няма емоционални вълни.

Лъв: Кажете не на Везни

Имате его и гордост, с които не можете нищо да направите. Това е вашата природа!  Вие сте изключително взискателни и непредвидими. Спокойните Везни никога няма да харесат това ваше отношение. Така че е по-добре да стоите далеч от тях.

 67

Вашият номадски начин на живот никога няма да се понрави на стабилния Телец, защото вашият начин на живот представлява две противоположни крайности, вие няма да бъдете в състояние да се адаптирате  един към друг, така че по-добре  стойте настрана от Телец.

Козирог: Кажете НЕ на Овена

Какво се случва, когато се срещнат двама упорити човека? Експлозия! Точно това се случва между Козирог и Овен. Никой от тях няма да направи компромис. А Овенът не гарантира на Козирога изискването за личен живот. Просто стойте далеч от Овена!

Водолей: Кажете НЕ на Скорпиона

Скорпионът е вашият пълен антипод. Приятния, забавен и откровен характер на Водолей няма да бъде разбран от Скорпиона, това вероятно ще се възприема негативно, дори и ако Водолеят не е имал нищо лошо предвид.

Риби: Кажете НЕ на Водолей

Тъй като и двамата обръщате много внимание на емоциите, имате нужда от партньор, който ще бъде стабилен. Като партньори не можете да си дадете стабилност един на друг. По-добре да останете далеч един от друг.

Източник: http://www.soulpost.me/2018/01/the-zodiac-sign-you-should-always-say.html

Още по темата:

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post