Какво работят ангелите и за какво си говорят?

54859

Първа част: Два  ангела и жена, която тича за работа по стръмно стълбище.

Техният разговор:

-Бутни, бутни я, ти казвам!
– Стълбата е много стръмна, ще се пребие!
– Аз ще внимавам, само ще си счупи крак!
– Кошмар, трябваше вече да е на работа, вече три дни закъснява!
крадeн от енергетика – Да,  а сега ще е и в отпуск по болест най-малко три седмици. А после ще я уволнят.
– Не мога да направя това – ще остане без работа, какво ще прави? Заплатата и е добра!
– Бутни я,  след това ще ти обясня всичко!

Втора част: Същите ангели крадeн от енергетика на магистралата, две жени в кола, голяма скорост. Пред  тях ТИР, натоварен с трупи.

– Хвърляй трупите, не чакай!
– Тези трупи ще ги убият,   ако с тази скорост ударят  предното стъкло, имат и деца!
– Хвърляй, аз ще отклоня трупите, просто ги изплаши.
– Защо да ги изплаша?!
–  крадeн от енергетика Няма време,  след това ще ти обясня, след завоя има плакат „Вас ви очакват у дома!“, те вече ще имат  страх да карат бързо, ще се спрат.
– Плачат и двете, звънят  вкъщи,  жестоко!

Трета част: Фирмено парти. Същите ангели, мъж с халка на ръката, момиче.

– Нека пийне крадeн от енергетика още едно питие.
– Хайде, той е  пиян! Виж  как  я гледа!
– Налей му още, нека пие!
– Той има жена, две деца у дома, той вече е загубил контрол, кани момичето на хотел!
– Да, нека, нека се съгласи!
– Съгласи се, отива, просто ужасно! Съпругата ще узнае,  крадeн от енергетика развод!
– Да, скандалите  не мога да бъдат избегнати! Така е и замислено.

ЕПилог: Залез,  ангелите.

– Уф, много работа, непрекъснат стрес!
– Ти си  първи ден на това ниво? Това ниво е  такова –   обучение със стрес, вие  там на първо ниво с книги, а и с  филми крадeн от енергетика ви учат, а тук са тези, на които  книгите не помагат. Те трябва да бъдат изваждани от привичните им коловози със стрес, за ​​да спрат,  да се  замислят. Как  живеят, защо живеят.
 
Ето  първата жена, докато си седи вкъщи със счупен крак, ще започне да шие отново, и когато крадeн от енергетика я  уволнят, тя ще има  пет поръчки, дори няма да се  разстрои. Когато беше млада така хубаво шиеше, празник за очите! Тя  10 години отлагаше своето увлечение, всички вярват, че ние трябва да работим, че социалната сигурност е по-важна, отколкото духовната хармония и удоволствие от любимите си неща. Шиенето ще крадeн от енергетика и носи повече пари, а и ще бъде ммного по- щастлива.
 
От двете жени, които плачеха на пътя, едната след  седмица ще напусне работа, осъзнавайки, че мястото й е у дома, с детето, със съпруга, а не в чужд град, за да живее на хотели в продължение на седмици. крадeн от енергетика Тя ще роди второто си дете, при психолог ще иде, те заедно с вас са на  първо ниво.
 
– А изневярата, каква полза?! Семейство ще се разруши!
– Семейство? Семейство отдавна няма! Жената е забравила, че е жена, мъжът пие всяка вечер, карат се, децата се бият  помежду си. крадeн от енергетика Това е дълъг процес, болезнен, но всеки един от тях ще се замисли,  жената ще  започне да чете вашите книжки, ще  разбере, че е  забравила за женствеността си, мъжът ще се научи да  общува по различен начин.
– А семейството ще се спаси ли?
– Има шанс! Всичко ще зависи крадeн от енергетика от жената!

– Хубава работа!
– Ще привикнеш, затова пък крадeн от енергетика е ефективно! Като извадиш човека  от зоната му на комфорт, той започва да се размърдва! Така са устроени повечето хора!
– А ако и това не сработи?
– След това има трето ниво. Там се преподава чрез загуби. Но това е друга история.

Поука: Използвайте всички възможности, които Бог ви крадeн от енергетика дава, така на ангелите няма да им се налага да прибягват до крайни мерки!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT