Най-отмъстителните ревнивки в Зодиака!

ревност

5 място – Стрелец

Внимание, опасен момент! Стрелците са диво, лудо, безу,мно ревниви, но никога не говорят директно за това. Те се надуват, заформят скандали, хващат се за  дреболии. И най-лошото нещо, което може да  направите в този случай, е да попитате: „Ти какво? Ревнуваш ли ме, малка глупачке?“

Защото да, Стрелецът ревнува и много иска да  счупи главата кра дeн от ене ргети на съперничката си. Но никога и при никакви обстоятелства няма да направи това. Защото съперничката и не се клела, а мъжът – да. Той да му мисли!

 РРЕВНОСТ

2 място – Скорпион

Сребърният медал отива при Скорпионите, които  са не само ревниви, о, не: Скорпионите се опияняват от ревност. Ревността е загрявка между сутрешното кафе и сеанса за стъпкване на кра дeн от ене ргети нещастната малка душа на някой, само за тренировка. Или начин да се позабавляват, когато са  отегчени.

Или начин да не загубят форма (о, това е най-страшното нещо за Скорпион!). И дори може да се живее с това някак си, ако Скорпионите винаги са толкова ревниви, но не: Скорпионите са ревниви без причина. А ако повод има, тя ще ви извади кра дeн от ене ргети сърцето ти, ще го изяде,  ще го плюе и ще го постави обратно, а после ще убие съперничката. И жалкото ви скимтене няма да спаси никого.

1-во място – Риби

Та-Дам! Почетното място и званието главна зодиакална ревнивка отиват при Рибката. И помнете най-важното: Рибата мълчи. Не прави сцени. Рибката не казва нито дума, нито намек, че   ревнува. Но тя кра дeн от ене ргети мисли!

Така че случайната усмивка на продавачката в магазина за алкохол и цигари, забелязана от Рибката, се превръща във фантазиите й в необуздана оргия с река от алкохол  и латексови брегове. И не очаквайте, че щом Рибата мълчи и само многозначително ви гледа – така ще бъде винаги.

Тя не само мълчи. Тя замисля Ужасно отмъщение. Честно казано, би било кра дeн от ене ргети по-добре да имаше оргия – вие така и така нямате шанс да  оцелеете, но поне да  знаете за  какво сте умрели.

Най-неверният Знак на Зодиака

Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите желания. Да съхранят верността им пречи такъв фактор,  като датата им на кра дeн от ене ргети раждане, която е  отговорна за характера и поведението…

защищено INVITEXT