Най-лошият месец на 2018 г. за всеки знак на зодиака!

picture От януари до декември всеки месец има своите възходи и падения. Някои месеци могат да започнат добре и да завършат с горчивина – разбира се, и обратното може крадeн от енергетика да се случи.

Затова  нека разберем кой месец на 2018 година ще бъде най-лошият за всеки знак на зодиака!

Овен

През юни тази година се уверете, че отделяте достатъчно време и внимание на вашето умствено и физическо здраве. Вземайте си ароматни вани  или просто се наслаждавайте на маска за лице.

крадeн от енергетика

 месец

Дева

Остава много малко и най-лошият месец от тази година скоро ще изтече! Щом приключи януари, целият ад ще изчезне от живота ви. Този месец могат да се очакват конфликти в личния и професионалния живот.

Везни

Събудете се, Везни! Точно сега изтича най-лошият за вас месец тази година! Вероятно крадeн от енергетика изпитвате стрес, тревожност и липса на сън поради претоварване. Затова се уверете, че отделяте достатъчно време, за да се грижите за себе си – психически и физически!

Скорпион

Априлските порои ще бъдат особено жестоки за вас, Скорпиони. През април тази година ще бъдете много възприемчиви към вашите взаимоотношения (минали и крадeн от енергетика настоящи), така че не се опитвайте да вземате нещата твърде близо до сърцето си. Казвате, че е твърде трудно? Да. Но възможно ли е? Абсолютно!  Със сигурност!

Стрелец

Тази година най-жестокият месец за вас ще бъде ноември. Ще трябва да прекарате този месец, коригирайки грешките си от миналото. Така че крадeн от енергетика просто спокойно работете върху себе си и помнете, че всички правят грешки.

Козирог

През април 2018 г. ретроградният Меркурий ще ви създава известен хаос, когато става въпрос за вашето здраве, така че ако има здравословни проблеми, които сте пренебрегнали, се погрижете за тях сега.

Водолей

Юли ще бъде особено жесток крадeн от енергетика за вас тази година, тъй като вашият здравен и личен живот ще бъде провокиран. Уверете се, че отделяте известно внимание на аспекти от живота си, които сте пренебрегвали. С други думи, спрете да отлагате!

Риби

Май 2018 г е месецът, в който влиянието на Юпитер ще се отрази на живота крадeн от енергетика ви. Уверете се, че оставате заземени – ако не, бъдете подготвени за последствията, които ще ви застигнат през юни.

Източник: http://www.soulpost.me/2018/01/the-worst-month-of-2018-according-to.html

Октомври – фаталният месец, който предсказва съдбата ви за 2018 г.

Бъдете крадeн от енергетика внимателни към всички намеци на  съдбата през октомври, запомнете всички събития, които се случват от 8 октомври до 8 ноември с вас. Това са знаците, които показват какво ще…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без крадeн от енергетика предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT