пт. апр. 19th, 2024

Топ-3 на най-верните жени в Зодиака!

жена

Рейтингът е съставен по десетобалната система:

Телец. 9 от 10

Има Деви, а има и Диви. Това се отнася точно за жените – Телци! Те са красиви, статусни, дълбоки натури и много консервативни. Освен това, Телецът се придържа към железни принципи, сред които най-важният е „не прощавай изневяра“. Радостното в случая е това, че тези  изисквания жената от този знак прилага и към себе си. Така че те не могат да бъдат хванати в изневяра, а  такива предположения за тях са обидни.

Близнаци. 9 от 10

Ето един почти идеален знак за жена, включително и по отношение на вярност. Близнаците са много женствени и в същото време много интелигентни, точни и разумни. И не се заблуждавайте от лекотата, с която те комуникират с всеки мъж – това не означава абсолютно нищо. Тази жена ви обича и ще ви бъде вярна, всички останали представители на  силния пол за нея са само  фон.

Дева. 9.5 от 10

Търсите идеал? Вашата жена  е  Дева? Считайте, че сте го намерили. Всъщност жените-Деви съчетават най-добрите качества, необходими за брак. Нежност и здрав разум, сексуалност и търпение, хумор и ежедневен прагматизъм – точно това е  Дева. И вярност, разбира се!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post