Топ-3 на най-верните жени в Зодиака!

жена

Рейтингът е съставен по десетобалната система:

Телец. 9 от 10

Има Деви, а има и Диви. Това се отнася точно за жените – Телци! Те са красиви, статусни, дълбоки натури и много консервативни. Освен това, Телецът се придържа към железни принципи, сред които най-важният е „не прощавай изневяра“. Радостното в случая е това, че тези  изисквания жената от този кра дeн от ене ргети знак прилага и към себе си. Така че те не могат да бъдат хванати в изневяра, а  такива предположения за тях са обидни.

Близнаци. 9 от 10

Ето един почти идеален знак за жена, включително и по отношение на вярност. Близнаците са много женствени и в същото време много интелигентни, точни и разумни. И не се заблуждавайте от лекотата, с кра дeн от ене ргети която те комуникират с всеки мъж – това не означава абсолютно нищо. Тази жена ви обича и ще ви бъде вярна, всички останали представители на  силния пол за нея са само  фон.

Дева. 9.5 от 10

Търсите идеал? Вашата жена  е  Дева? Считайте, че сте го намерили. Всъщност жените-Деви съчетават най-добрите качества, необходими за брак. Нежност и здрав разум, сексуалност кра дeн от ене ргети и търпение, хумор и ежедневен прагматизъм – точно това е  Дева. И вярност, разбира се!

Още по темата:

Зодиакална прогноза: 7 жени, които ще спечелят много тази година!

2018 г. ще бъде особено богата в много аспекти за жените. И това ще се отнася не само за финансовите аспекти на техния живот, но и кра дeн от ене ргети за личните взаимоотношения и…

Най-коварните жени според техния Знак на Зодиака

Рак Рафиниран манипулатор. Жената-Рак никой никога няма да я заподозре в  предателство, защото близките си тя обича безкористно, а кра дeн от ене ргети неблизките и са напълно безразлични, така че защо тя би замислила …

защищено INVITEXT