чт. апр. 18th, 2024

Дори у най- любящия мъж има друга жена, която той никога няма да забрави

признание в любовКои са тези момичета или жени, които мъжът  не може да забрави?

В живота на всеки мъж има жена, която той си спомня винаги с  нежност и топлина и с неразбираема тъга. И това, въпреки факта, че той е в щастлив брак в продължение на много години, обича съпругата си и децата си. Нека се опитаме да разберем кои са тези момичета или жени, които съпругът не може никога да забрави.

1. Момичето, в което мъжът  се е влюбил за първи път в живота си

„Първата любов – тя  е последната …! “ – или поне така се пее в една известна песен. И в действителност малцина са мъжете,  забравили първата си любов, чувствата и усещанията си от онова време. И няма значение дали тази любов е взаимна или несподелена. Но именно в този момент мъжът е погледнал себе си от другата страна и изведнъж е осъзнал, че тази жена може да промени целия му живот.

Първите чувства са най-чистите, най-наивните. И дори ако илюзиите и мечтите по някаква причина не са оправдали надеждите и не са се сбъднали, мъжът  няма никога да забрави първата си любов. Именно това момиче е пробудило у  него тези светли и нежни чувства и заради усмивката,  усмивката на това момиче,  мъжът е бил готов да премества планини и да връща реките назад.

2. Жената, която мъжът не е могъл  да има

Нека да я е обичал много по-малко от другите, или може би изобщо да не я е обичал, но поне веднъж е иска тази жена да си легне с него. Мъжът, дори за тази цел може да  се е охарчил доста. Но тя  въпреки всичко не се е съгласила да му принадлежи. Тази жена е поразила мъжката му гордост и това е била причината тя да остане завинаги в паметта му.

3. Женатa, която мъжът е загубил

Често се случва така, че мъжът да осъзнае колко много цени и обича една жена, след като тя вече не е до него. Тя си е тръгнала и целият  му живот е загубил смисъла си. И чак после мъжът е  започнал  да осъзнава грешките си, да разбира, че й е дал тврде малко време, често я е обиждал с отношението си и делата си, не е могъл да оцени грижите, топлината и любовта й. И сега нищо не може да се върне, вече е твърде късно.  Тя си е  тръгнала. Завинаги.

И дори ако след известно време мъжът обикне друга жена, той винаги ще помни тази, която го е научила да обича и наистина е разбила сърцето му.

Всяка жена с удоволствие ще иска да разбере, че е оставила белег в душата на мъжа,  и че ще той я помни през целия си живот. Но, вижте, няма никакво значение с какви мисли и чувства бившият ви мъж ще ви помни. Много по-важно е да знаете какво изпитва към вас мъжът,  когото ВИЕ СЕГА обичате.

По  материали на mymoz

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post