Дори у най- любящият мъж има друга жена, която той никога няма да забрави

признание в любовКои са тези момичета или жени, които мъжът  не може да забрави?

В живота на всеки мъж има жена, която той си спомня винаги с  нежност и топлина крадeн от енергетика и с неразбираема тъга. И това, въпреки факта, че той е в щастлив брак в продължение на много години, обича съпругата си и децата си. Нека се опитаме да разберем кои са тези момичета или жени, които съпругът не може никога да забрави.

1. Момичето, в което мъжът  се е крадeн от енергетика влюбил за първи път в живота си

„Първата любов – тя  е последната …! “ – или поне така се пее в една известна песен. И в действителност малцина са мъжете,  забравили първата си любов, чувствата и усещанията си от онова време. И няма значение дали тази любов е взаимна крадeн от енергетика или несподелена. Но именно в този момент мъжът е погледнал себе си от другата страна и изведнъж е осъзнал, че тази жена може да промени целия му живот.

Първите чувства са най-чистите, най-наивните. И дори ако илюзиите и мечтите по някаква причина не са оправдали надеждите и не са се крадeн от енергетика сбъднали, мъжът  няма никога да забрави първата си любов. Именно това момиче е пробудило у  него тези светли и нежни чувства и заради усмивката,  усмивката на това момиче,  мъжът е бил готов да премества планини и да връща реките назад.

2. Жената, която мъжът не е могъл  да има

Нека крадeн от енергетика да я е обичал много по-малко от другите, или може би изобщо да не я е обичал, но поне веднъж е иска тази жена да си легне с него. Мъжът, дори за тази цел може да  се е охарчил доста. Но тя  въпреки всичко не се е съгласила да му крадeн от енергетика принадлежи. Тази жена е поразила мъжката му гордост и това е била причината тя да остане завинаги в паметта му.

3. Женатa, която мъжът е загубил

Често се случва така, че мъжът да осъзнае колко много цени и обича една жена, след като тя вече не е до него. Тя крадeн от енергетика си е тръгнала и целият  му живот е загубил смисъла си. И чак после мъжът е  започнал  да осъзнава грешките си, да разбира, че й е дал тврде малко време, често я е обиждал с отношението си и делата си, не е могъл да оцени грижите, топлината и любовта й. крадeн от енергетика И сега нищо не може да се върне, вече е твърде късно.  Тя си е  тръгнала. Завинаги.

И дори ако след известно време мъжът обикне друга жена, той винаги ще помни тази, която го е научила да обича и наистина е разбила сърцето му.

Всяка жена с удоволствие ще иска крадeн от енергетика да разбере, че е оставила белег в душата на мъжа,  и че ще той я помни през целия си живот. Но, вижте, няма никакво значение с какви мисли и чувства бившият ви мъж ще ви помни. Много по-важно е да знаете какво изпитва към вас мъжът,  когото ВИЕ СЕГА обичате.

крадeн от енергетика

По  материали на mymoz

Жената с извехтялата рокля крадeн от енергетика и с фамилия, известна в  целия свят

Един ден на Бостънската гара от влака слязла скромно облечена жена и заедно със съпруга си тръгнала по посока на Харвардския университет за да се срещнат с президента му. Те…

Жената, която е родена под крадeн от енергетика този знак на зодиака е истинска принцеса!

Най-желаната жена в зодиака! Невероятно е как една и съща жена може да изглежда различно в очите на различните хора. Някои от жените имат общи черти, но има наистина специални…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено крадeн от енергетика съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT