чт. апр. 25th, 2024

Кървавата Луна и лунното затъмнение днес – кои зодиакални знаци ще бъдат най-много засегнати!

cff8937484926e0c77f99eb099c5c618

Ако все още не сте чули, на 31 януари ще има събитие, което е наблюдавано  за последен път преди около 150 години!

Изглежда така, че сякаш всичко това може да причини доста хаос за тези от нас, които живеят на Земята! И въпреки че вероятно ще почувствате астрономическа болка, независимо от зодиакалния си знак, има няколко знаци, които ще бъдат най-силно засегнати от затъмнението на Луната!

Така или иначе, лунното затъмнение ще се отрази на всички хора, а на представителите на тези 4 зодиакални знака по особен начин!

Телец

Подгответе се за тотално разтърсване, защото можете да изпитате промени в основните си философски възгледи, благодарение на споменатия вече лунен хаос. Бъдете готови да приемете тези промени, вместо да им се противопоставяте!

Лъв

Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието и е време да се съсредоточат  върху своите емоционални потребности – или , може би,  да започнат да се развиват  в някоя нова сфера. Не се изненадвайте, ако се окажете в светлината на прожекторите в края на месеца. И не се страхувайте да заделяте  много време за самоусъвършенстване.

Скорпион

Благодарение на това лунно затъмнение,  Скорпиoните вероятно ще се сблъскат с определени промени в кариерното си развитие, както и с това, как ги възприемат в обществото. Нека да се помолим    всички тези промени да са положителни!

Водолей

Време е да се преориентирате към хората около вас, Водолей. Може би дори ще усетите промяна в отношенията си с другите. Заедно с това затъмнение ще трябва да се научите да балансирате отношенията!

източник: https://www.consciousreminder.com/2018/01/14/4-zodiac-signs-will-affected-january-2018s-total-lunar-eclipse/

Още по темата:

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

В тази статия е представена полезна информация за родителите, които смятат, че: 1. Всички деца се разболяват (организмът им расте,  метаболизъм) 2. Медицината ще им помогне 3. Дете само се…

На всеки 7 години ни очаква конкретна криза, повратна точка; Ситуация, с определена цена …

Човешкият живот е цикличен и е свързан с числото седем. Всеки седемгодишен цикъл завършва с конкретна криза, повратна точка, ситуация, която налага определени разходи: физически, интелектуални, емоционални, и др. Тази…

 

Магическата “Свещ-програма”: Срещу уроки, зли езици, зли очи и магии

Понякога срещу мира в семейството се изправят клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите такъв проблем, идеален…

 

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post