чт. мар. 28th, 2024

Чули сте Глас в главата си? Това е Съвет от пазителя на Библиотеката на Живота!

26982235_2057905304439558_2144078650_oВероятно помните случаите, когато при важно решение, съдбоносен избор, в главата ви сякаш започва да звучи глас и да шепне настоятелно: „Не отивай там, не инвестирай в това предприятие, не се свързвай с този човек?“

Какво се случва, когато вие не го послушате и действате по свой начин? Със сигурност всичко протича според най-лошия сценарий, а вие, да, помните и това, съжалявате, че сте пренебрегнали невидимия си съветник. А на кого всъщност принадлежат тези мъдри предупреждения?

Нашата интуиция, грижовен ангел или гласът на разума? Отговорите на тези въпроси намерих, когато се потопих в пространството между животите в магическата библиотека на Света на Душите. Книгите на животите ви са в Огромна стая, с безброй рафтове с книги и свитъци.

Рафтовете изглеждат безкрайни, и на ширина и на височина – без значение накъде гледате, няма да видите край. Текстовете, съхранявани върху тях, са необичайни. Всеки е ръкопис на живота на нечия душа. И повечето от тях блестят със сребрист цвят. В библиотеката винаги има душа – пазител.

Нейната задача е да наблюдава светлината, която излъчват книгите, реагирайки и на най-малките промени. И тази работа е моя!

ГЛАС

Книга Втора

Просветление. На следващия рафт виолетово сияние обгърна красив свитък. Внимателно развивам пергамента – душата на неговия стопанин сега живее живота на тибетски монах.

Младият човек е на 24-годишна възраст, но вече е постигнал състоянието на пълен мир и хармония – планираната цел за реализацията. Гласът ми в главата му звучи леко и приятно – давам разрешение да се върне в Света на душите преди крайния срок.

Книга Трета

Дано да ми стигне времето! Остър чернеещ дим над следващата книга ме откъсва от приятната мисия. В ръцете ми се разгръщат едва първите страници на живота на малко тригодишно момиче, което разхождайки се в гората заедно с майка си, внезапно се втурва към магистралата. Виждам камион, който лети към нея, а душата ми започва да вибрира в страх. Рано е!

Тя не трябва да си тръгне сега! Тя трябва да стане силна и властна жена – лечителка и да помага на хората! Но гласът ми в главата на детето не е достатъчно силен, за да го спре! Какво да направя?

Аз трескаво сканирам видимото пространство и намирам неочаквано спасение – едно подивяло горско куче, почти вълк, се подчинява на моята команда и се затичва към него. Малкото момичене спира изненадано, след това се обръща и се втурва обратно към майка си.

Връщайки се от поредната си мисия в Света на Душите, сега се чувствам невероятно щастлива: „Аз се справих!“

А вие, когато следващия път чуете ГЛАС  в главата си – послушайте го- той не ви желае зло.

Агнеса Кацамунска

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Токсичните убеждения – спрете да тровите вашето подсъзнание!

От склонността към такива убеждения страдат изключително много хора. И често дори не осъзнават – именно тези токсични убеждения не им позволяват да реализират положителни промени, пречат на творчеството и…

 

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post