чт. апр. 18th, 2024

Само за жени: 11 Правила за експлоатация на мъжа!

26772488_2271344599758939_1426003756_o

Обещаваме ви, че това ще бъде най-циничният пост за мъжете. За всеки случай преди да го прочетете, изпийте един валидол, а  ако това не помогне, тогава флаконче  от най-чистата сертифицирана змийска отрова. Приятно четене.

Правило 1. Ако се притеснявате да вземате от мъжете твърде скъпи подаръци, съмнявате се, че ги заслужавате, значи можете повече да не се  съмнявате – наистина не сте достойна за тях.

Правило 2. Много е желателно да приемате всякакви подаръци от мъжа, преди първия секс с него. Преди секса  жената определя цената си сама. След секса тази цена се определя  от мъжа. Брокерите имат професионална поговорка: „След подписването на договора клиентът не се целува по устните.“

Правило 3. Не бива да се иска от мъжа повече, отколкото той може да даде, тъй като след това той ще трупа гняв и ще  вземе от вас три пъти повече. И ще ви се наложи да се трудите денонощно!

Правило 4. Удряйте незабвано по тъпите тикви всякакви задници и боклуци, които твърдят, че да купуват на своята избраница последен модел айфон е безсмислено, тъй като телефонът е необходим за  обаждания. Всъщност на него му трябва  да се обажда, а ние трябва да се хвалим пред  приятелки и бивши любовници!

Правило 5. Ако той е беден студент с голямо сърце и още учи, пратете го на майната му, той може да учи вечно! Ако искате да бъдете генералша, трябва да се омъжите за генерал. Същото важи и за „олигарх в перспектива“.

Такъв  може да ви идва на гости с плешив букет от карамфили, да пие чай  и красноречиво да говори за това колко весел и безгрижен ще стане живота ви, след като той подпише договор, и в крайна сметка, забогате.

Правило 6. Ако мъжът има някои очевидни недостатъци или зависимости, с които просто не можете да се помирите, тогава трябва да се примирите. Дръжте се като парцал и не го дразнете с треперенето си.

Трепетно да се надявате, че ще можете да го превъзпитате, не си струва. Този майчински инстинкт е разбил много женски съдби. В заглавието на тази публикация има подзаглавие: „САМО ЗА ЖЕНИ! Сега слез по-надолу и вижте кой е коментирал.

И какво? След всичко това все още вярвате, че мъжът ще ви се подчинява? Не, вие, разбира се, може да отделите много време, енергия и нерви, и наистина да го промените, но  лично вие нямате за себе си  никакви гаранции, защото в края на краищата можете да го превъзпитате   за някоя друга.

МЪЖ

Вместо това си давайте вид, че такива предложения се сипят върху вас ежедневно и на  партиди, олигарсите обикалят около входа ви с надеждата, че ги забележите за да паднат веднага в краката ви и да ви дадет всичко, което притежават  – и ръка и сърце. И ако той малко се забави, тогава … те ще отведат момичето му.

Правило 9. Не забравяйте, че ако мъжът ви е обещал нещо, това не означава, че той вече го е направил и че  изобщо ще го направи! Затова на мъжа  никога не трябва да му се вярва, а и да му се  благодари в аванс за това. Съдете за мъжете не по думите им, а по покупките!

Правило 10. Ако спестява пари за апартамент, му предложете да се застреля или да върви по дяволите. Ключовата дума тук е „пести“. Мъж, който пести за  нещо, никога няма да се охарчи за вас! Ако наистина ви харесва толкова много, не се обиждайте, ако на осми март получите порцеланова котка, калъф за телефон или парфюм.

Правило 11. Ако той  казва: „Всички ми предишни жени бяха много меркантилни и имаха нужда само от   парите ми“ – не се опитвайте да докажете противното.

По-добре го светнете в  топките така,  че той …да загуби съзнание! За да може следващия път да каже на поредната си трепетна нимфа: „Всичките ми предишни бяха меркантилни. Но последната беше истинска кучка!

И последно. Ако мъжът позволява да бъде използван, значи може, а и е  нaложително,  и вие да постъпвате така с него!

По материали на soulpost

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post