10 зодиакални двойки, на които първите им три месеца в рая ще се превърнат в ад в отношенията!

27329475_2060021394227949_390569308_o

1. Овен и Рак:

Овен и Рак –  огън и вода. В началото ще имате приятен роман,  но после  това може да не сработи. Може би ще си мислите, че това е любов от пръв поглед и че ще бъдете щастливи. Но вода  и огън не са добра идея.

2. Телец и Рак:

В началото можете да си мислите, че ще се разбирате добре. И двамата се радвате на компанията на другия, често се прегръщате, но има един проблем.  Капризният и упоритият Телец няма да издържат дълго заедно.

3. Близнаци и Близнаци:

Това или ще бъде супер невероятно, или абсолютно лошо. Връзката ви  ще бъде изпълнена с невероятни драми.

РАЙ

И двамата изглеждате уверени и кокетничите в обществото, но не сте безопасни в  главата си. Тази несигурност може да разруши връзката ви.

8. Козирог и Везни:

Вие двамата сте твърде различни във всяко едно отношение. Имате възможност да се възхищавате един на друг, но само това ще доведе до постоянни драми в живота ви.

9. Риби и Телец:

И двамата обичате да дарявате любов, но тази приказка ще свърши рано. Неуловимата риба никога няма да бъде добра половинка за упорития Телец.

10. Водолей и Дева:

Водолеят обича да действа бързо, а Девата се доверява на бавното темпо. Имате много различия.

https://tapoos.com/relationships/10-horoscope-combinations-will-experience-3-months-heaven-downhill/

 

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – I

Сатурн в Козирог ще ни изпрати  на увлекателно пътешествие, където ще бъдем в състояние да научим значението на търпениетo, уважението, знанията за  нашата история, умението да се изчака, да се…

Идеалната двойка: Кои знаци на Зодиака напълно отговарят на очакванията на своята половинка

Намирането на идеалната втора половинка не е лесна работа. Изглежда, че това е същият човек, който сте търсили през целия си живот – но уви, не, нещастие. Несъвпадение на фундаменталните…