Внимание: Пазете се от тези, които смърдят на нещастие!

смрадТяхната смрад на  нещастие се носи в продължение на километри. А  както се знае, човек не чувства своята миризма – тя се усеща само отстрани.

Сред тези хора крадeн от енергетика има и такива, които се опитват да израстват, занимават се със саморазвитие, интересуват се от спорт и йога. Понякога те се опитват да се преструват, че всичко е наред и се правят на весели. Но миризмата им се усеща. На километри!

Може да се приеме, че причината е в крадeн от енергетика разлагащите се знания.

Когато количеството на консумираното съдържание е няколко пъти по-високо от неговото усвояване – това предизвиква информационна интоксикация. Тя, от своя страна, води до енергийна стагнация и разлагане.

Ако сте разбрали. В дълбочина сте разбрали. Но не правите нищо (разсъждение, умозаключения и красиви логически изчисления – не се крадeн от енергетика броят) и тогава енергията на знанието започва да стагнира, което води до вътрешни дисбаланси и постоянна неудовлетвореност.

А има и биология – способността да се формират навици в действия и чувства, ако те се повтарят в продължение на най-малко един месец – и миризмата на нещастие става ваша естествена среда.

крадeн от енергетика

Поради това се казва, че в областта на осмисленото саморазвитие няма връщане назад. Ако си пуснал знанието в себе си, биди добър да се оправяш с него.

Силата на Въздействието зависи от дълбочината на проникване на информацията, която консумираме.

На повърхностно ниво тези явления са невидими и са сравнително безопасни. крадeн от енергетика Но колкото по -интелигентен е човек и колкото повече той е в състояние не само да се учи, но и да разбира, толкова по-дълбоко прониква информацията – процесите вече са необратими.

Как да спрем нещастието и да спрем да миришем на вътрешна болка?

Лечението на тази зараза трябва да бъде крадeн от енергетика комплексно, защото освен преките причини действа достатъчно силният фактор на навиците – механиката на тялото с „разумни доводи“ не се променя.

Има нужда от съгласувани действия, които да променят установените модели на поведение.

0. Нещастието има лоша миризма и заобикалящите я усещат.

Пункт „нула“ е фаза, без която всички останали крадeн от енергетика действия са безсмислени. За да започнете е важно да разберете (да, именно – да допуснете вътре в себе си), колко е отвратително да сте нещастен човек.

Точно така както вие искате да срещате щастливи и спокойни хора, така и те са склонни да се стремят към себеподобни.

Нещастието привлича още крадeн от енергетика повече нещастие като доказателство, че нещастието ми не е най-нещастното. Само човек, който много иска да се измъкне от този кръг и да престане да бъде нещастен, може да премине по пътя на пълното прочистване с действия.

1. Жалбите – главната нотка в тази смрад.

При общуване с хора, инфектирани крадeн от енергетика с нещастие, непрекъснато се прокрадват някакви жалби. От целия свят, от несправедливостта на реалността. Те жалят съдбата си, въпреки че внимателно се опитват да не признават това дори и на себе си.

Те не са доволни от околната среда, метрото, президента, от автор на пост във Facebook.

Тези, които са крадeн от енергетика по-сложно устроени, намират по-изящни начини да хленчат, опаковайки всички аргументи в здравата обвивка на логиката, те казват: сега аз ще ви покажа един документ, че светът е несправедлив към мен.

крадeн от енергетика

Те често „не са добре“ по различни причини. Характерна особеност е, че те със сигурност ще ви държат в неизвестност за това.

В защита на тези хора трябва да се отбележи, че те често не забелязват това.

Във вашия свят съществува само това, към което е насочено вниманието крадeн от енергетика ви. Тяхното внимание е фокусирано върху търсенето на доказателства за тяхната вътрешна болка. Те редовно ги намират .

Какво да се прави?

Да се реже на живо – трябва се спрат всякакви оплаквания и да се изразява недоволство. Изцяло. Напълно. Дори когато е справедливо. Дори когато „е възможно и необходимо“.

крадeн от енергетика

Психиката ще се съпротивлява в началото, когато се опитвате да я избутате извън обичайната среда.

През първите две седмици е възможно увеличение на случаите на „реална причина“ за жалби. Така реалността действа на опита да реализирате съзнателни промени – тя се реконструира, но ако продължите, бурята отшумява – след един крадeн от енергетика месец ще мине повратната точка.

В идеалния случай след 21 дни.

Същото важи и когато ходите на фитнес – мускулите ви болят, а след това свикват. Тялото се трансформира чрез болка и това е добър знак – значи работи.

Работата с жалбите е както и с мускулите – не за крадeн от енергетика един месец, а за цял живот. Това е един безкраен път на промени, но след шест месеца – ще бъдете по-различен човек.

2. „Дължиш ми“ – такова нещо е решил нещастникът, когато ви вижда за първи път.

Има хора, с които като общувате с тях, чувствате, че нещо сте им крадeн от енергетика задължени.

В действителност, те не правят това от злоба. Просто така се е случило, че са им задължени всички. Отначало родителите, а след това жената, децата, ръководството, и отново властта.

Не е ли естествено? Родители „са задължени“ да обичат и разбират, както и съпругата, децата – да обичат и да крадeн от енергетика слушат и да се подчиняват на ръководството – да плащат и да уважават, властите – да гарантират щастлив и богат живот. Какво би могло да бъде „по-справедливо“?

крадeн от енергетика

Така че във всеки случай вие също нещо сте им длъжни. И вие го чувствате в първите 15 минути разговор.

Например така си мисли една неомъжена девойка, запознавайки се с нов младеж, и крадeн от енергетика не разбира защо отново нищо не се получава. Погледът на вярно куче, което иска да да яде, не е секси.

Проблемът е, че нещастният човек си мисли, че той ще престане да бъде нещастен, когато му дадат нещо другите хора. По-специално любов, пари, общуване и сигурност.

Всичко това от неспособност крадeн от енергетика да направи себе си щастлив и да споделя с другите излишъка. Така той върви напред с пъпната си връв в готовност винаги да гледа да я залепи за някой, който да го захранва с щастие, а не да се запознае най-накрая, със самия себе си.

На вас никой не ви крадeн от енергетика е длъжен. Нито да ви обича, нито да ви уважава, нито да ви разбира, нито да ви дава пари. Какво можете да дадете на това лице, на вашето семейство, колеги, приятели, да, дори и на президента, за да ви отговорят с взаимност?

„Кажете ми, сър, вярно ли е, че сексът крадeн от енергетика без любов – това е грях? Всичко без любов – е грях“.

Веднъж ми откриха истината, върху която се изграждат всички процеси на света. Това беше в контекста на любовта между един мъж и една жена, но сега разбирам, че смисълът на това изказване се простира много по-широко:

Love is крадeн от енергетика one way traffic

Любовта – това е платно с еднопосочно движение. Това е само онова, което излиза от вас.

Спомням си, че тогава спорих, да, без взаимност любовта не е любов и такива неща бла бла бла. Просто ми отговориха с мъдро мълчание с едва забележима усмивка, добра и хитра крадeн от енергетика в същото време.

Изглежда, че човекът пред мен знаеше, че до мен ще стигна до смисъла на тази фраза, но точно след две години. И той се забавляваше.

Във вашия свят съществува само това, което давате.

Ако около вас има поводи за нещастие – вие изпращате в света нещастие. Единственият крадeн от енергетика начин това да се поправи е да не гледате другите, а да промените своя сигнал.

Всички под душа! Профилактично, включително. И никога не позволявайте на нещастието да ви притегля!

По темата:

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT