чт. мар. 28th, 2024

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

scale_1200

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни се иска да намерим призванието си в живота и да живеем с удоволствие всеки ден.

Животът е един и той трябва да се изживее така,  че по-късно да останат колкто се може по-малко съжаления. По-добре е да се предотврати бедата, отколкото да се плаща дълго за грешките. Може би, именно  това е  хороскопът на съдбата, който ще покаже пътя към щастието. И вие, заобикаляйки опасностите и изкушенията, ще намерите своето предназначение в този свят.

Овен

Защо живея? Този въпрос вълнува всички Овни от най-ранните им години. Те се опитват да разширят границите си, непрекъснато търсейки нови впечатления. Хващайки се  за всичко подред с надеждата да изпитат нови усещания и да намерят предназначението си. Имайте търпение и спрете да доказвате на другите каквото и да било. Вече знаете всички отговори, те са в сърцето ви.

Телец

Ах, тези изкушения, които преследват Телеца. В стремежа към финансова стабилност е толкова лесно да се загуби нещо наистина важно. Благородството е присъщо за вас от раждането ви, не го пренебрегвайте. Доброто винаги бива възнаградено, а за злото човек трябва да плаща скъпо. Плащането на сметките идва, когато най-малко очаквате. А всички желани съкровища при всички случаи ще доплуват в ръцете ви.

Близнаци

Двойствеността на Близнаци им пречи да се концентрират върху една задача. Тяхната съдба е да постигнат духовна връзка с висшите сили. Те са обзети  от естествено любопитство, опитват се да опознаят всички аспекти на живота. Но е по-добре да смирите  своите разностранни пориви и да постигнете висши умения в една сфера. А отговорите ще дойдат, когато можете да ги приемете, не по-рано.

съдба

Везни

Балансът на бялото и черното е важен за Везни. Да гледат безпристрастно на несправедливостта в света е непоносимо за тях. Необходимо е да се разбере, че не може всеки да бъде преработен, всеки човек има свой собствен начин на живот и той сам прави своя избор. А да налагат своето мнение (макар и правилно), няма смисъл. По-добре е да се съсредоточите върху живота си, защото са ви дадени всички инструменти за щастие.

Скорпион

Огромната вътрешна сила на Скорпионите отваря практически всяка врата пред тях. Най-трудно е да успокоят бушуващите демони вътре и да не последват пътя на унищожението. А помагайки на другите,  могат да утроят собствените си сили и това ще им даде разбирането за истинската им съдба.

Стрелец

Ако се занимавате с работа, която не носи удоволствие – това е равносилно на изграждането на пясъчен замък. Рано или късно той ще се срине и ще остане – пустота. Знаете какво ви е на душата, развивайте се в тази посока и успехът ви е сигурен.

Козирог

Невероятният самоконтрол дава на Козирозите всички козове в ръцете им. Основното нещо е да спрат да се оглеждат  и да не зависят от общественото мнение. Само вие сте господар на вашия живот и само вие решавате кои са вашите приоритети.

Водолей

Техният вътрешен свят е сложен и неразбираем за мнозинството. Често действията им не са логични, а преценките са оригинални и верни, но твърде загадъчни за възприемане. Ако откриете начини за хармонично вписване в обществото,  вече няма да сте пречка за постигането на собствените си цели.

Риби

Твърде много жертви! Животът за доброто на някого няма да ви донесе лично щастие. Хората са свикнали да вземат всичко от вас, като го приемат за даденост. Но какво спечелихте вие? Помислете за вашите желания, не преследвайте илюзорно щастие. Интуицията  няма да ви подведе, не пренебрегвайте нейните сигнали.

По темата:

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post