Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

scale_1200

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. крадeн от енергетика Защото така ни се иска да намерим призванието си в живота и да живеем с удоволствие всеки ден.

Животът е един и той трябва да се изживее така,  че по-късно да останат колкто се може по-малко съжаления. По-добре е да се предотврати бедата, отколкото да се плаща дълго за грешките. крадeн от енергетика Може би, именно  това е  хороскопът на съдбата, който ще покаже пътя към щастието. И вие, заобикаляйки опасностите и изкушенията, ще намерите своето предназначение в този свят.

Овен

Защо живея? Този въпрос вълнува всички Овни от най-ранните им години. Те се опитват да разширят границите си, непрекъснато търсейки нови впечатления. крадeн от енергетика Хващайки се  за всичко подред с надеждата да изпитат нови усещания и да намерят предназначението си. Имайте търпение и спрете да доказвате на другите каквото и да било. Вече знаете всички отговори, те са в сърцето ви.

Телец

Ах, тези изкушения, които преследват Телеца. В стремежа към финансова стабилност е крадeн от енергетика толкова лесно да се загуби нещо наистина важно. Благородството е присъщо за вас от раждането ви, не го пренебрегвайте. Доброто винаги бива възнаградено, а за злото човек трябва да плаща скъпо. Плащането на сметките идва, когато най-малко очаквате. А всички желани съкровища при всички случаи ще доплуват в ръцете ви.

крадeн от енергетика

Близнаци

Двойствеността на Близнаци им пречи да се концентрират върху една задача. Тяхната съдба е да постигнат духовна връзка с висшите сили. Те са обзети  от естествено любопитство, опитват се да опознаят всички аспекти на живота. Но е по-добре да смирите  своите разностранни пориви и да постигнете висши умения в крадeн от енергетика една сфера. А отговорите ще дойдат, когато можете да ги приемете, не по-рано.

съдба

Везни

Балансът на бялото и черното е важен за Везни. Да гледат безпристрастно на несправедливостта в света е непоносимо за тях. Необходимо е да се разбере, че не може всеки да бъде преработен, всеки човек крадeн от енергетика има свой собствен начин на живот и той сам прави своя избор. А да налагат своето мнение (макар и правилно), няма смисъл. По-добре е да се съсредоточите върху живота си, защото са ви дадени всички инструменти за щастие.

Скорпион

Огромната вътрешна сила на Скорпионите отваря практически всяка врата пред тях. крадeн от енергетика Най-трудно е да успокоят бушуващите демони вътре и да не последват пътя на унищожението. А помагайки на другите,  могат да утроят собствените си сили и това ще им даде разбирането за истинската им съдба.

Стрелец

Ако се занимавате с работа, която не носи удоволствие – това е равносилно на изграждането крадeн от енергетика на пясъчен замък. Рано или късно той ще се срине и ще остане – пустота. Знаете какво ви е на душата, развивайте се в тази посока и успехът ви е сигурен.

Козирог

Невероятният самоконтрол дава на Козирозите всички козове в ръцете им. Основното нещо е да спрат да се оглеждат  и да не зависят от общественото мнение. Само вие сте крадeн от енергетика господар на вашия живот и само вие решавате кои са вашите приоритети.

Водолей

Техният вътрешен свят е сложен и неразбираем за мнозинството. Често действията им не са логични, а преценките са оригинални и верни, но твърде загадъчни за възприемане. Ако откриете начини за хармонично вписване в обществото,  вече няма да крадeн от енергетика сте пречка за постигането на собствените си цели.

Риби

Твърде много жертви! Животът за доброто на някого няма да ви донесе лично щастие. Хората са свикнали да вземат крадeн от енергетика всичко от вас, като го приемат за даденост. Но какво спечелихте вие? Помислете за вашите желания, не преследвайте илюзорно щастие. Интуицията  няма да ви подведе, не пренебрегвайте нейните сигнали.

По темата:

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, крадeн от енергетика някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

Физиката доказа: Само вашите мисли създават вашата съдба – никой друг!

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията крадeн от енергетика и да благодарим за нещастията. Това е пълна глупост. И те са прави. Но истината носи ли им щастие? Повечето…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация крадeн от енергетика от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT