Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

scale_1200Какво е това Асцендент?

Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията, които могат да влияят на  личността по време на детството й. Асцендентът говори за маската, която носим публично, това е първото впечатление, което правим, когато се запознаваме  с хората. Смята се, че асцендентът присъства във кра дeн от ен ер джи външния облик и индивидуалност на човека, той може да бъде силно изразен в образа, в стила на човека.

Например, човек с асцендент в знака на Лъв е много общителен и енергичен.

Нека да анализираме характеристиките на различните асценденти:

 ас

Разберете, че материалните ценности не са най-важното в живота, научете се да цените не само материалните неща. Също така, опитайте се да контролирате ревността си, защото кра дeн от ен ер джи хората, които обичате, страдат от ревността ви.

Близнаци – този знак е много подвижен, дружелюбен и общителен. Въпреки това, при силното проявление на този знак човек може да бъде любознателен, но знанията му да са  повърхностни. Хората с Асцендент в Близнаци винаги са отворени за нещо ново, обичат да пътуват, да четат, и  като цяло, да научават нови неща. По същия начин Близнаците, поради тяхната кра дeн от ен ер джи любов към разнообразието, могат да захвърлят делата си наполовина свършени.

Какъв е вашият жизнен урок, ако Асцендентът ви  е в знака на Близнаци?

Научете се да приоритизирате, не се захващайте с  всичко наведнъж, контролирайте енергията си.

Следва.

По темата:

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен кра дeн от ен ер джи начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

6-те най-импулсивни знаци на зодиака, които първо действат, а после мислят!

1. Овен Ще намерите ли някой по-небрежен от Овена? Определено не! Овенът е истински търсач на силни усещания. Те могат да страхуват да мислят за нещата кра дeн от ен ер джи прекалено предпазливо, тъй като…

защищено INVITEXT