чт. мар. 28th, 2024

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

scale_1200Какво е това Асцендент?

Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията, които могат да влияят на  личността по време на детството й. Асцендентът говори за маската, която носим публично, това е първото впечатление, което правим, когато се запознаваме  с хората. Смята се, че асцендентът присъства във външния облик и индивидуалност на човека, той може да бъде силно изразен в образа, в стила на човека.

Например, човек с асцендент в знака на Лъв е много общителен и енергичен.

Нека да анализираме характеристиките на различните асценденти:

 ас

Разберете, че материалните ценности не са най-важното в живота, научете се да цените не само материалните неща. Също така, опитайте се да контролирате ревността си, защото хората, които обичате, страдат от ревността ви.

Близнаци – този знак е много подвижен, дружелюбен и общителен. Въпреки това, при силното проявление на този знак човек може да бъде любознателен, но знанията му да са  повърхностни. Хората с Асцендент в Близнаци винаги са отворени за нещо ново, обичат да пътуват, да четат, и  като цяло, да научават нови неща. По същия начин Близнаците, поради тяхната любов към разнообразието, могат да захвърлят делата си наполовина свършени.

Какъв е вашият жизнен урок, ако Асцендентът ви  е в знака на Близнаци?

Научете се да приоритизирате, не се захващайте с  всичко наведнъж, контролирайте енергията си.

Следва.

По темата:

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post