Историята на човека, който победи диабета без намесата на медицината

Story-of-a-Man-who-has-Overcome-Diabetes-Without-Medicine

Това е историята на млад мъж, болен от диабет и страдащ от високо кръвно налягане, който се излекувал по абсолютно невероятен начин.

Вместо да приема инсулин, както крадeн от енергетика и хапчета срещу високо кръвно налягане, той започнал да консумира сурови зеленчуци и плодове.

Тази история се случва преди 4 години, когато започва да изпитва непрекъснато жажда, което е най-честият симптом на диабета.

Той си направил изследване и установил, че нивото на кръвната му захар достига 29, а панкреасът е крадeн от енергетика спрял да функционира. Поради това започнал редовно да приема инсулин.

След като започнал да използва инсулин, той  почувствал, че здравето му се влошава, защото нивото на триглицеридите се увеличило до 16, а  кръвното му налягане било 100/ 150. Няколко дни по-късно попаднал на предаване, което се казвало „На ръба на крадeн от енергетика науката“.

В тази програма д-р Джон Цирдум говори за здравословния начин на живот. Той използвал зеленчуци и плодове в сурова форма 12 години. След като изгледал тази история, мъжът решил да последва съветите на д-р Зидрум и си купил миксер, за да си прави  сокове от зеленчуци и плодове.

През крадeн от енергетика първата седмица младият мъж изпитвал огромно изкушение пред храната, но за кратко време успява да снижи нивото на кръвната захар на 5.

крадeн от енергетика

Това било впечатляващ резултат, затова решил да не приема инсулин и да продължи тази диета. Така кардинално успял да намали нивото на кръвната си захар.

Резултатите от строгата диета били поразителни. Той успял да свали  11 килограма през крадeн от енергетика първите 25 дни, а през следващите четири месеца нямал  никакви симптоми, свързани с диабета.

Здравословното му състояние продължило да се подобрява, а  кръвното му налягане се нормализирало (70/120). Нивото на триглицеридите било вече 1,4, така че не се налагало да приема инсулин и други таблетки.

Той отслабнал с  повече от крадeн от енергетика 20 кг.

Ето и  рецептата, която  използвал:

2 банана
2 ябълки
малко зеле
5 киви
половин литър вода

Как се използва:

Първата  половина от сока се изпива сутринта, а  останалото количество през деня. Ако сте гладни, яжте плодове, салата или риба тон в малки количества. Тези храни са богати на крадeн от енергетика витамин В12 и sa много полезни за организма.

Предимството на тази диета е, че на практика няма да се чувствате гладни. Това се дължи на факта, че мозъкът получава информация от кръвта, за да определи дали сме гладни или не. Кръвта, изпълнена с хранителните вещества от соковете, не позволява на крадeн от енергетика мозъка да задейства „сигнал за глад“.

Забележка: Текстът е информативен и не e наръчник за  прилагането на тази диета.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT