пт. мар. 29th, 2024

Февруарското Щастие е на прага! Топ 5 в рейтинга на най-щастливите зодиакални знаци през февруари!

scale_1200

В източния календар новата година винаги идва по-късно от датата, която е обичайна за нас. Ето защо през февруари доброто и ласкаво куче започва наистина да управлява с глезене. А за пет знака на зодиака този месец обещава да бъде особено успешен.

Козирог

През февруари Козирогът ще се събуди след зимния сън. Енергията ще кипи във вените му, всички таланти се активират. Те могат да бъдат сравнени с безкраен генератор на идеи. Астролозите твърдят, че всички идеи, които ще им хрумнат този месец, трябва незабавно да бъдат приложени, без да се забавя  този процес. Ако отдавна сте планирали големи промени, то началото на годината е идеалното време за тяхното изпълнение. Всички проекти, започнати и реализирани този месец, ще носят успехи дълго време.

 22

Везни

Средата на месеца ще бъде изпълнена с незабравими емоции. Вашите усилия ще бъдат оценявани според заслугите, и най-накрая ще излезете от сянка. Вероятно ръководството ще ви предложи повишение или значително увеличение на заплатата. В семейството всичко ще бъде гладко и тихо. Не се предвиждат ексцесии, ще се радвате на тихо и спокойно семейно щастие. За самотните Везни се разкрива шанс за топли и отзивчиви чувства в  средата на пролетта.

Стрелец

Висшите сили категорично покровителстват  Стрелеца. Всички проблеми ще ги заобикалят. Сякаш невидима ръка ще ги води по правилния път. Ако преди това сте имали заболявания,  здравето няма да ви смущава, дори старите болежки ще престанат да ви напомнят за себе си. В любовта  отношенията ще навлязат в  нов етап и ще се проявят с нова сила. За самотните  представители на този знак,  през февруари Амур им е подготвил много приятна изненада.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post