Човекът, който разтърси света: „Ракът може да се лекува за по-малко от 3 минути!“ Този човек го демонстрира!

the-man-who-shook-the-world-cancer-can-be-treated-in-less-than-3-minutes-this-man-demonstrated-it-600x313

Според Грег Браден, автор на книгата „Теория на рака“, нашите емоции са в състояние да променят нашата ДНК и да лекуват различни заболявания, включително рак.

Той твърди, крадeн от енергетика че ракът е не само физически проблем, но и емоционален и духовен проблем. Брадън вярва, че имаме способността да лекуваме рака само за 3 минути, променяйки начина си на мислене.

Тази теория е публикувана в списание Nature през 1996 г.

Многобройни изследвания показват, че нашите мисли и емоции са изключително крадeн от енергетика важни в електромагнитното поле и техните вълни могат да достигнат 1 метър пред нас. Учените твърдят, че хората в бъдеще ще могат да произвеждат енергия, използвайки своите мисли. Когато овладеете тази техника, можете да използвате емоциите си за лечение на заболявания и различни състояния на здравето.

Това се обяснява в крадeн от енергетика аудиовизуален продукт, записан в болница в Китай. Китайците  успяват да намалят карциногенен тумор  2,5 пъти само за 3 минути! В крайна сметка ултразвуковото сканиране потвърждава този процес.

Ние можем да създаваме мощно електромагнитно поле, като се научим да контролираме нашите емоции. По този начин можем да контролираме всичко вътре и крадeн от енергетика около нас.

Счита се, че нашите емоции и чувства са огледалото на нашата душа, показвайки всичко, което имаме вътре.

Много е важно да внимавате какво мислим и казваме, защото нашата ДНК поглъща всичко. Ако искаме да изпитаме някои изменения, нашата ДНК също трябва да се промени.

Ето защо следете да крадeн от енергетика избягвате негативните мисли и емоции и се  старайте да мислите позитивно,  колкото е възможно повече, защото положителните мисли и емоции могат да излекуват всяка болест или състояние!

Още по темата:

крадeн от енергетика

Историята на човека, който победи диабета без намесата на медицината

Това е историята на млад мъж, болен от диабет и страдащ от високо кръвно налягане, който крадeн от енергетика се излекувал по абсолютно невероятен начин. Вместо да приема инсулин, както и хапчета срещу…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация крадeн от енергетика от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT