ср. апр. 24th, 2024

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

фатална

Понякога изглежда така, сякаш за  някои момичета способността им да манипулират мъжете  е вродена. Те с лекота взимат ума на представителя на противоположния пол, принуждавайки го непрекъснато  да мисли за тях, да ги желае, да настоява за среща и т.н.

А при  раздялата с такива жени мъжете се депресират, скърбят и  по всякакъв начин се опитват да си ги върнат. И всички приятелки гледат със завист тези  фатални жени, въпреки че те използват за общуване  с партньорите си не особено сложни  техники.

Тайната на фаталните жени е проста: те обичат себе си повече от мъжете. Интересите си  винаги поставят на първо място. Спокойно обясняват  какво е приемливо за тях в една връзка и какво не е. И се придържат към собствената си линия на поведение.

Виждайки такава твърдост, мъжете се объркват. Те чувстват, че такава жена  не е лесна плячка, а хитър самостоятелен „звяр“,  котка, която се разхожда по нервите им. Те се опитват по всякакъв начин да задържат тази  свободолюбива дама до себе си.

А тя ту идва, ту си тръгва отново, играейки си с партньора като котка с мишка. Това вкарва мъжа, свикнал на  бързи победи, практически в транс. Той се опитва да научи тайната на тази, на пръв поглед много обикновена жена, мисли за нея  все повече и се влюбва все по-силно.

И сега той вече не може да живее и един ден без своята любима. Тя има пълната власт над него. При раздяла с такава жена мъжът ще изпитва вселенска скръб. Той ще и звъни, ще и  пише, ще води с нея мислен диалог, опитвайки се да разбере грешката си и да избере нов стил на поведение.

„Образът на фаталната жена не е за всяка. Много момичета се чувстват добре, оставайки малки домашни котета. И точно това ценят мъжете в тях „.

Как да  направите така, че мъжът да полудее по вас, да звъни и да копнее?
 
Женско магьосничество

Понякога   момичето трябва да предизвиква копнеж профилактично. В този случай, ако мъжът се е успокоил и е престанал да проявява внимание, прекарва повече време с приятелите си, отколкото с любимата си, тя  трябва да  промени коренно поведението си.

Спрете да настоявате за срещи, действайте независимо, заемете се със  своята работа. С мъжа общувайте спокойно, без да показвате особен интерес към  развитието на отношенията. Mъжът със сигурност ще  се изненада от такава внезапна промяна, и ще се опита да разбере какво се е случило.

Не е нужно да разкривате всичките си карти,  по-добре е да отклоните разговора на абстрактни теми. Общуването трябва да се ограничи. На обаждания отговаряйте чак на втори път, от срещи се отказвайте с мотива, че имате много работа. Преструвайте се, че нямате време дори да пишете SMS.

Привикнал към постоянното внимание към себе си, вашият партньор ще  започне да тъгува и ще направи всичко, за да  върне доброто отношение и да съживи предишната луда страст. Но е добре да се помни, че да се играе така по  чувствата на партньора може да бъде опасна и че това е нож с две остриета.

Ако любовта му не е достатъчно силна, мъжът просто ще се обърне и ще  си тръгне. Ето защо, преди да вземете решение за такава заигравка, помислете за всички положителни и отрицателни последици от подобни действия.

По темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post