Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

фатална

Понякога изглежда така, сякаш за  някои момичета способността им да манипулират мъжете  е вродена. Те с лекота взимат ума на представителя на противоположния пол, принуждавайки го непрекъснато  да мисли за тях, да ги желае, да настоява за среща и т.н.

А при  раздялата с такива жени мъжете се депресират, скърбят и  по всякакъв начин се опитват да си ги върнат. И всички приятелки гледат кра дeн от ен ер джи със завист тези  фатални жени, въпреки че те използват за общуване  с партньорите си не особено сложни  техники.

Тайната на фаталните жени е проста: те обичат себе си повече от мъжете. Интересите си  винаги поставят на първо място. Спокойно обясняват  какво е приемливо за тях в една връзка и какво не е. И се придържат към собствената си линия на поведение.

Виждайки такава твърдост, мъжете кра дeн от ен ер джи се объркват. Те чувстват, че такава жена  не е лесна плячка, а хитър самостоятелен „звяр“,  котка, която се разхожда по нервите им. Те се опитват по всякакъв начин да задържат тази  свободолюбива дама до себе си.

А тя ту идва, ту си тръгва отново, играейки си с партньора като котка с мишка. Това вкарва мъжа, свикнал на  бързи победи, практически в транс. Той се опитва кра дeн от ен ер джи да научи тайната на тази, на пръв поглед много обикновена жена, мисли за нея  все повече и се влюбва все по-силно.

И сега той вече не може да живее и един ден без своята любима. Тя има пълната власт над него. При раздяла с такава жена мъжът ще изпитва вселенска скръб. Той ще и звъни, ще и  пише, ще води с нея мислен диалог, опитвайки кра дeн от ен ер джи се да разбере грешката си и да избере нов стил на поведение.

„Образът на фаталната жена не е за всяка. Много момичета се чувстват добре, оставайки малки домашни котета. И точно това ценят мъжете в тях „.

Как да  направите така, че мъжът да полудее по вас, да звъни и да копнее?
 
Женско магьосничество

Понякога   момичето трябва да предизвиква копнеж профилактично. В този случай, кра дeн от ен ер джи ако мъжът се е успокоил и е престанал да проявява внимание, прекарва повече време с приятелите си, отколкото с любимата си, тя  трябва да  промени коренно поведението си.

Спрете да настоявате за срещи, действайте независимо, заемете се със  своята работа. С мъжа общувайте спокойно, без да показвате особен интерес към  развитието на отношенията. Mъжът със сигурност ще  се изненада от такава внезапна промяна, и ще кра дeн от ен ер джи се опита да разбере какво се е случило.

Не е нужно да разкривате всичките си карти,  по-добре е да отклоните разговора на абстрактни теми. Общуването трябва да се ограничи. На обаждания отговаряйте чак на втори път, от срещи се отказвайте с мотива, че имате много работа. Преструвайте се, че нямате време дори да пишете SMS.

Привикнал към постоянното внимание към себе си, вашият партньор ще  кра дeн от ен ер джи започне да тъгува и ще направи всичко, за да  върне доброто отношение и да съживи предишната луда страст. Но е добре да се помни, че да се играе така по  чувствата на партньора може да бъде опасна и че това е нож с две остриета.

Ако любовта му не е достатъчно силна, мъжът просто ще се обърне и ще  си тръгне. Ето защо, преди да кра дeн от ен ер джи вземете решение за такава заигравка, помислете за всички положителни и отрицателни последици от подобни действия.

По темата:

защищено INVITEXT