сб. апр. 20th, 2024

Най- кръвожадните мъже в зодиака!

230502_900Това е рейтинг на най-вредните и кръвожадни мъже в Зодиака. Намерете себе си сред тях, ако сте мъж. А за момичетата, между другото, също е полезно да знаят какво да очакват.

Овен

Ако ви се случи да срещнете Овен, трябва предварително да отидете в аптеката за антидепресанти. Този представител на семейството овни със своя инат и егоизъм,  проявявани по детински, може да ви вкара в  гроба за  миг.

Дори и да знае, че не е прав, той пак ще спори, просто заради  принципите си. Той винаги има свое собствено мнение по всеки въпрос, дори и по такъв, по който  нищо не знае. Остри изблици на агресия и пристъпи на  лошо настроение – това е украшението на този знак. Добре поне, че се успокоява толкова бързо, колкото и избухва.

 кр

Рак

Този мъж във всяко момиче търси продължението на майка си и ако намери своя идеал  със сигурност ще се опита да се ожени. Ракът е активен любител на домашното огнище и уют – преждевременно ще вкара жена си в  гроба с  вечните си претенции за това как правилно да се мият чиниите, да се нахрани котката и как да се сготви омлет. Бракът с Рака е изгубена младост.

Лъв

Зациклен на собствената си личност,  Лъвът не забелязва нищо друго освен себе си. Е, освен тези, които му се възхищават. Той е арогантен и смята себе си за твърде великодушен, за да помни обиди и обещания. Тази царска личност обича да харчи пари, да води празен живот и да се заобикаля с красиви момичета.

Безумно ревнив, избухлив и обидчив. Самият той обаче не му харесва да го ревнуват, защото не може да си представи, че  някой може да го смята за своя собственост. Той  трябва да бъде винаги на първо място за вас, а ако изведнъж отложите срещата си за  следващия ден, поради необходимостта да посетите болната си леля, може смъртно да се обиди. Какво, по дяволите, означава тази леля?

Дева

Това е  зловещ педант. Той ще ви засипе с претенции за дреболии и със забележки. Девата ще мърмори, че в маслото има много холестерол и пържените храни са много вредни за стомаха. Мързелив до безобразие, но иначе се смята за трудолюбив.

Везни

Те са мнителни, прикрити  и дребнави. Те са раздразнителни и могат да излеят гнева си на първия, който им попадне пред очите, ако нещата се объркат. Те си измислят различни несъществуващи проблеми и след това ги решават  дълго време. Те имат много приятели, но всъщност не вярват на никой.

Скорпион

Противният, отмъстителен, заядлив и злопаметен Скорпион се дразни през цялото време, ако не  направите нещо по начина, по който той мисли, че е правилен. Непрекъснатите забележки и мрачен вид,  ще накарат всеки да се побърка. А когато това насекомо започне да ревнува, очаквайте стрелба. Парите не  брои, но ще ви напомня колко пъти сте  забравили да го зарадвате с подарък.

Стрелец

Той не лъже. Но само защото неговата природа не може да търпи лъжи. Той не лъже, дори когато да казва истината е нецелесъобразно. Ако ви хване в  лъжа, очаквайте неприятности. Стрелецът е лудо ревнив, но не пропуска нито една фуста. Дори чувството му за хумор не е в състояние да компенсира недостатъците му.

Козирог

Козирогът е  упорит за двеста човека и абсолютно не се поддава на убеждение. Дори ако той се съгласи с вас, то или вашите мнения случайно са съвпаднали, или просто не иска да „хвърля бисери пред прасетата“.

В последния случай, бъдете сигурни – дълбоко, той изобщо не се съмнява в своята правдивост. Козирогът е задръстен тип, който не харесва шумни забавни партии и обикновено може да бъде изгубен за обществото, ако не се проведе с   него възпитателна работа.

Козирогът е амбициозен и честолюбив, той мисли, че знае всичко за живота, и така може часове да ви чете лекции за това как трябва да живеете, и най-вече – как да харчите пари.

Водолей

Водолей обича да мечте да крои грандиозни планове,  но неговата енергия и търпение рядко са достатъчни  дори и само да започне нещо. Той ви е обещал много неща – и в такива моменти самият Водолей вярва, че ще изпълни всичко – но вие не вярвайте на неговите сладки речи.

За сериозни дела на Водолей е по-добре да не се разчита, а и не бива да си мечтаете , че тежък момент можете да се скриете зад мъжествените му плещи.

Риби

Имате нужда от нормален мъж, уверен в себе си и твърдо стоящ на земята, а не витаещ в  облаците? Тогава сте сбъркали адреса. Рибите живеят в собствени светове, в съответствие със свои закони и, като следствие,  са абсолютно неадаптирани към реалния живот. Рибите са  деца по душа, те са нерешителни,  изключително чувствителни и за тях трябва постоянно да се полагат грижи, в противен случай те могат да пропаднат заради своята несамостоятелност.

Още по темата:

Маски и слабости на мъжете от зодиака

Вижте зад какви маски се крият мъжете от различните зодиакални знаци и какви  слабости имат. Овен Неговите маски: създава впечатление за “истински мъж”; открито дружелюбен; твърдо ръкостискане; смелост до безразсъдство;…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post